Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 6 Temmuz 2024 #1 MSI B550 Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e nasıl overclock yapılır? Emovic dedi: MSI B550 Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e nasıl overclock yapılır? Genişletmek için tıkla... @Quistin Hocam yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 7 Temmuz 2024
MSI B550 Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e nasıl overclock yapılır? Emovic dedi: MSI B550 Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e nasıl overclock yapılır? Genişletmek için tıkla... @Quistin Hocam yardımcı olabilir misiniz?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Emovic dedi: MSI B550 Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e nasıl overclock yapılır? @Quistin Hocam yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam overclock ile alakalı çok bilgim yok malesef. Ben undervolt yapıyodum.
Emovic dedi: MSI B550 Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e nasıl overclock yapılır? @Quistin Hocam yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam overclock ile alakalı çok bilgim yok malesef. Ben undervolt yapıyodum.
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #3 Quistin dedi: Hocam overclock ile alakalı çok bilgim yok maalesef. Ben undervolt yapıyordum. Genişletmek için tıkla... PBO Curve Optimizer nedir? Overclock yapmak istediğimde bunu önerdiler ama undervolt olarak karşıma çıkıyor bilginiz var mı?
Quistin dedi: Hocam overclock ile alakalı çok bilgim yok maalesef. Ben undervolt yapıyordum. Genişletmek için tıkla... PBO Curve Optimizer nedir? Overclock yapmak istediğimde bunu önerdiler ama undervolt olarak karşıma çıkıyor bilginiz var mı?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Emovic dedi: PBO Curve Optimizer nedir? Overclock yapmak istediğimde bunu önerdiler ama undervolt olarak karşıma çıkıyor bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Undervolt ayarıdır. Eskiden 1V verdiğinizde 5GHz çalışan işlemciye 0.99v verirsiniz gene de 5GHz çalışır. Daha az ısınır daha az watt çeker. Gene 1V çektiğinde bu sefer 5.05GHz olur.
Emovic dedi: PBO Curve Optimizer nedir? Overclock yapmak istediğimde bunu önerdiler ama undervolt olarak karşıma çıkıyor bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Undervolt ayarıdır. Eskiden 1V verdiğinizde 5GHz çalışan işlemciye 0.99v verirsiniz gene de 5GHz çalışır. Daha az ısınır daha az watt çeker. Gene 1V çektiğinde bu sefer 5.05GHz olur.