MSI B550 Gaming Plus R5 2600X'i destekler mi?

Y. Kesgin

Hectopat
Merhabalar. Ryzen 5 2600X işlemci var bende, 2. nesiller B550 Tomahawk serisi destekliyor Technopat videosunu izlerken görmüştüm (Ryzen 7 2700 diye hatırlıyorum), ama MSI B550 Gaming Plus için de geçerli mi bu? Bir de arkadaşlar şu ses kapasitöri B550 Tomahawk anakartında 1 adet fazla yani 5 adet, acaba bu ses kalitesne bariz fark yaratır mı B450 gamin Plus'a göre?

Merhabalar. Ryzen 5 2600X işlemci var bende, 2. nesiller B550 Tomahawk serisi destekliyor Technopat videosunu izlerken görmüştüm (Ryzen 7 2700 diye hatırlıyorum), ama MSI B550 Gaming Plus için de geçerli mi bu? Bir de arkadaşlar şu ses kapasitöri B550 Tomahawk anakartında 1 adet fazla yani 5 adet, acaba bu ses kalitesne bariz fark yaratır mı B450 gamin Plus'a göre?
Her B550 uyumludur. Ses konusunda ise, iki anakartta kullanılan ses sürücülerini karşılaştırın.

Peki ortalarda dolaşan, B550 anakartlar 2. nesil işlemcileri desteklemiyor, söylemi nasıl yaygınlaştı. BIOS güncellemesi falan mı aldı? Yani desteklemiyor, diye duydum incelemerde, orada burada falan. Hatta bir incelemede, kutu üzerindeki ibareleri gösterip desteklemdiğini söylüyordu biri.

Her B550 uyumludur. Ses konusunda ise, iki anakartta kullanılan ses sürücülerini karşılaştırın.

Anlıyorum. Ses sürücüleri daha önemli, diyosunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı