C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 6 Ağustos 2020 #11 AlgoritMa dedi: @classy01 Tomahawk MAX'ta ARGB soketi yok. 12V normal 4 pinli RGB var. Genişletmek için tıkla... ARGB sıvı soğutmayı rgb ye takarsam ne olur? AlgoritMa dedi: @classy01 Tomahawk MAX'ta ARGB soketi yok. 12V normal 4 pinli RGB var. Bir de şöyle bir şey var; Tomahawk MAX'ı ikinci el alacakken,aynı fiyata PRO4'ü sıfır alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bence ikinci el çok daha iyi sorunu sonuçta sorunu yoksa aynı şeyi daha ucuza almış oluyorsun ve hiç bir farkı olmamış oluyor
AlgoritMa dedi: @classy01 Tomahawk MAX'ta ARGB soketi yok. 12V normal 4 pinli RGB var. Genişletmek için tıkla... ARGB sıvı soğutmayı rgb ye takarsam ne olur? AlgoritMa dedi: @classy01 Tomahawk MAX'ta ARGB soketi yok. 12V normal 4 pinli RGB var. Bir de şöyle bir şey var; Tomahawk MAX'ı ikinci el alacakken,aynı fiyata PRO4'ü sıfır alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bence ikinci el çok daha iyi sorunu sonuçta sorunu yoksa aynı şeyi daha ucuza almış oluyorsun ve hiç bir farkı olmamış oluyor
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 6 Ağustos 2020 #12 Takamazsınız. ARGB soketinde biri kapalı 4 pin vardır. RGB'de ise hepsi açık 4 pin. ARGB kontrolcü kullanmanız gerekir.
Takamazsınız. ARGB soketinde biri kapalı 4 pin vardır. RGB'de ise hepsi açık 4 pin. ARGB kontrolcü kullanmanız gerekir.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 6 Ağustos 2020 #13 AlgoritMa dedi: Takamazsınız. ARGB soketinde biri kapalı 4 pin vardır. RGB'de ise hepsi açık 4 pin. ARGB kontrolcü kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Yani Ben B450 Tomahawk Max ve Silverstone PF240 alırsam ışıkları hiç mi yanmayacak? (argb kontrolcüsü olmadan)
AlgoritMa dedi: Takamazsınız. ARGB soketinde biri kapalı 4 pin vardır. RGB'de ise hepsi açık 4 pin. ARGB kontrolcü kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Yani Ben B450 Tomahawk Max ve Silverstone PF240 alırsam ışıkları hiç mi yanmayacak? (argb kontrolcüsü olmadan)
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 6 Ağustos 2020 #14 classy01 dedi: Yani Ben B450 Tomahawk Max ve Silverstone PF240 alırsam ışıkları hiç mi yanmayacak? (argb kontrolcüsü olmadan) Genişletmek için tıkla... O soğutmanın içinden kontrolcü geliyor. Bende de aynı soğutucu var. Ben kasamla beraber gelen kontrolcüye taktım. Ama en güzeli anakartın üzerindeki ARGB portuna takıp anakartın yazılımıyla istediğiniz gibi kontrol etmek.
classy01 dedi: Yani Ben B450 Tomahawk Max ve Silverstone PF240 alırsam ışıkları hiç mi yanmayacak? (argb kontrolcüsü olmadan) Genişletmek için tıkla... O soğutmanın içinden kontrolcü geliyor. Bende de aynı soğutucu var. Ben kasamla beraber gelen kontrolcüye taktım. Ama en güzeli anakartın üzerindeki ARGB portuna takıp anakartın yazılımıyla istediğiniz gibi kontrol etmek.