MSI B550 Gaming Plus'a R5 5600X nasıl takılır?

erenalisen

Hectopat
Daha fazla  
Bu anakarta aldığım gibi R5 5600X'i takabilir miyim? Herhangi bir güncelleme yapmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yapacağım?

Direkt takabilirsiniz, olmadı zaten BIOS Flashback tuşu var işlemci olmadan da BIOS güncelleyip sistemi açabilirsiniz.

Direkt takabilirsiniz, olmadı zaten BIOS flashback tuşu var işlemci olmadan da BIOS güncelleyip sistemi açabilirsiniz.

Biraz araştırdım fakat tam anlayamadım sitesinde çok az BIOS sürümü var ve bir tanesinin açıklamasında sadece Ryzen 5800X yazıyor anlıyorsanız siteye bakar mısınız benim için uygun BIOS Update'i hangisi.

Biraz araştırdım fakat tam anlayamadım sitesinde çok az BIOS sürümü var ve bir tanesinin açıklamasında sadece Ryzen 5800X yazıyor anlıyorsanız siteye bakar mısınız benim için uygun BIOS Update'i hangisi.

5800X3D farklı bir işlemci, o ayrı.
7C56v14 BIOS sürümü lazım en eski 5600X için, o da zaten ilk 4 BIOS sürümünden biri olduğu için yüksek ihtimalle tak-çalıştır olacaktır işlemci. Ha olmadı dediğim gibi, BIOS Flashback butonunuz var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5800x3D farklı bir işlemci, o ayrı.
7C56V14 BIOS sürümü lazım en eski 5600X için, o da zaten ilk 4 BIOS sürümünden biri olduğu için yüksek ihtimalle tak-çalıştır olacaktır işlemci. Ha olmadı dediğim gibi, BIOS flashback butonunuz var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ben yine de ne olur olmaz en son BIOS sürümünü indirip flashback yapayım en azından kafam rahat olur sonra montajı hallederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı