MSI B550 MPG Gaming Plus anakartın dış kutusunda güvenlik bandı yoktu

okto30

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Amazon'dan MSI B550 MPG Gaming Plus anakart aldım. Kutudan:
  • 2 adet SATA kablosu.
  • 1 adet M.2 SSD vidası.
  • 2 tane belge (kullanım kılavuzu vs.) Çıktı.
Ancak kutuda:
  • Sticker (çıkartma) ya da CD yoktu.
  • Kutu üzerinde güvenlik bandı yoktu ama anakartın statik poşeti bantlıydı (açılmamış görünüyordu).
Anakart tertemizdi, termal macun izi yoktu, pinlerde sorun da görmedim.

Sizce bu anakart sıfır mı? Yoksa daha önce açılıp geri mi gönderilmiş olabilir?

Benimle benzer durum yaşayan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Amazon'dan MSI B550 MPG Gaming Plus anakart aldım. Kutudan:
  • 2 adet SATA kablosu.
  • 1 adet M.2 SSD vidası.
  • 2 tane belge (kullanım kılavuzu vs.) Çıktı.
Ancak kutuda:
  • Sticker (çıkartma) ya da CD yoktu.
  • Kutu üzerinde güvenlik bandı yoktu ama anakartın statik poşeti bantlıydı (açılmamış görünüyordu).
Anakart tertemizdi, termal macun izi yoktu, pinlerde sorun da görmedim.

Sizce bu anakart sıfır mı? Yoksa daha önce açılıp geri mi gönderilmiş olabilir?

Benimle benzer durum yaşayan var mı?

Şimdiden teşekkürler.
VHD Pro versiyonda aynı duruma sahiptim. CD ve Sticker'ları sanırım sonrası üretimlerde komple kaldırmışlar. CD zaten çok gereksiz ama Sticker'ları bilemiyorum.
Aynı şekilde kutuda etiket yoktu ama X16 yuvasında etiket vardı, söküldükten sonra geri takılması olanaksız bir şekilde. Benzer ise sıfırdır, merak etmeyin.

Son birkaç senede çıkan güncel anakartlarin neredeyse hiçbirinde diş kutuda herhangi bir güvenlik bandı vs yok. Bazıları anakartın bulunduğu statik poşete bant koyuyor. ASUS mesela bazı modellerde hiçbir şekilde güvenlik bandı koymuyor, anca anakartı elinize aldığınızda gözle kontrol yaparak sıfır olduğunu anlayabilirsiniz veya sıfır kokusu dediğimiz koku vardır, bu gibi senaryolarda böyle anlaşılır.

Sizin ürüne gelecek olursak zaten Amazon'dan almışsınız ikinci el gelmesi çok çok düşük ihtimal. MSI güvenlik bandını anakartın statik poşetine koyuyor, bandı ilk siz actiysaniz sıfır gelmiştir.

Vhd Pro versiyonda aynı duruma sahiptim. CD ve Sticker'ları sanırım sonrası üretimlerde komple kaldırmışlar. CD zaten çok gereksiz ama Sticker'ları bilemiyorum.
Aynı şekilde kutuda etiket yoktu ama X16 yuvasında etiket vardı, söküldükten sonra geri takılması olanaksız bir şekilde. Benzer ise sıfırdır, merak etmeyin.

Ve M.2 SSD girişinde etiket var mavi bantlı şimdi fark ettim umarım sıfırdır 😀

Son birkaç senede çıkan güncel anakartlarin neredeyse hiçbirinde diş kutuda herhangi bir güvenlik bandı vs yok. Bazıları anakartın bulunduğu statik poşete bant koyuyor. ASUS mesela bazı modellerde hiçbir şekilde güvenlik bandı koymuyor, anca anakartı elinize aldığınızda gözle kontrol yaparak sıfır olduğunu anlayabilirsiniz veya sıfır kokusu dediğimiz koku vardır, bu gibi senaryolarda böyle anlaşılır.

Sizin ürüne gelecek olursak zaten Amazon'dan almışsınız ikinci el gelmesi çok çok düşük ihtimal. MSI güvenlik bandını anakartın statik poşetine koyuyor, bandı ilk siz actiysaniz sıfır gelmiştir.

Evet bandı ilk ben açtım hocam anakartı koklamadım ama 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı