YameteKudasai Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2022 #11 messinicocugu dedi: Olmazsın fena değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Peki önerdiğin kart ile bunun arasındaki fark ne?
messinicocugu dedi: Olmazsın fena değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Peki önerdiğin kart ile bunun arasındaki fark ne?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2022 #12 YameteKudasai dedi: Tamamdır. Peki önerdiğin kart ile bunun arasındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Benim attımdaki MOSFET daha iyiydi bir de daha fazla M.2 girişi vardı.
YameteKudasai dedi: Tamamdır. Peki önerdiğin kart ile bunun arasındaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Benim attımdaki MOSFET daha iyiydi bir de daha fazla M.2 girişi vardı.
YameteKudasai Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2022 #13 messinicocugu dedi: Benim attımdaki MOSFET daha iyiydi bir de daha fazla M.2 girişi vardı. Genişletmek için tıkla... Para artarsa dediğinden alırım
messinicocugu dedi: Benim attımdaki MOSFET daha iyiydi bir de daha fazla M.2 girişi vardı. Genişletmek için tıkla... Para artarsa dediğinden alırım