selim parlaklı Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 BIOS Update yapacaktım yaptım yaptıktan sonra ekran geri gelmedi ve anakartta beyaz ışık yanmaya başladı. Çözümü de bir pil gibi bir şeyi çıkarmakmış ama benim anakartta nasıl bilmiyorum. Bilenler yardımcı olsun anakart: MSI B550M-A Pro. Dosya Ekleri image.jpg 259,8 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
BIOS Update yapacaktım yaptım yaptıktan sonra ekran geri gelmedi ve anakartta beyaz ışık yanmaya başladı. Çözümü de bir pil gibi bir şeyi çıkarmakmış ama benim anakartta nasıl bilmiyorum. Bilenler yardımcı olsun anakart: MSI B550M-A Pro.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 9 Eylül 2023 #2 Pil dediğiniz şey burada, PCIe slotu altında. Sizde ekran kartı altında kalıyor muhtemelen. Ya da pil altında solda kalan şu iki pine tornavida veya iletken bir şey ile dokunarak da sıfırlayabilirsiniz. JBAT1 pinleri.
Pil dediğiniz şey burada, PCIe slotu altında. Sizde ekran kartı altında kalıyor muhtemelen. Ya da pil altında solda kalan şu iki pine tornavida veya iletken bir şey ile dokunarak da sıfırlayabilirsiniz. JBAT1 pinleri.
selim parlaklı Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 Mithat Berhan dedi: Pil dediğiniz şey burada, PCIe slotu altında. Sizde ekran kartı altında kalıyor muhtemelen. Eki Görüntüle 1938759 Ya da pil altında solda kalan şu iki pine tornavida veya iletken bir şey ile dokunarak da sıfırlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1938761 JBAT1 pinleri. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ama sunlar mı ? Dosya Ekleri image.jpg 208,8 KB · Görüntüleme: 26
Mithat Berhan dedi: Pil dediğiniz şey burada, PCIe slotu altında. Sizde ekran kartı altında kalıyor muhtemelen. Eki Görüntüle 1938759 Ya da pil altında solda kalan şu iki pine tornavida veya iletken bir şey ile dokunarak da sıfırlayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1938761 JBAT1 pinleri. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ama sunlar mı ?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.124 Makaleler 26 Çözümler 520 9 Eylül 2023 #4 selim parlaklı dedi: Bulamadım ama sunlar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkartman gerek, altında kalıyor.
selim parlaklı dedi: Bulamadım ama sunlar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkartman gerek, altında kalıyor.
Wyrox Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:8GB DDR4 CORSAİR VENGANCE İŞLEMCİ İ3 9100F EKRAN KART: ASUS EXP. RX 570 4GB ANAKART: H310M PRO D-PLUS PSU: RAMPAGE 600W 80 PLUS BRONZE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2023 #5 Konuyla alakası yok ama bi ara bilgisayarını temizlemen veya bilmiyorsan temizletmeni öneririm
selim parlaklı Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 Emir M. dedi: Ekran kartını çıkartman gerek, altında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aboo imkansız benim için.
Emir M. dedi: Ekran kartını çıkartman gerek, altında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aboo imkansız benim için.
Wyrox Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:8GB DDR4 CORSAİR VENGANCE İŞLEMCİ İ3 9100F EKRAN KART: ASUS EXP. RX 570 4GB ANAKART: H310M PRO D-PLUS PSU: RAMPAGE 600W 80 PLUS BRONZE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2023 #7 selim parlaklı dedi: Aboo imkansız benim için. Genişletmek için tıkla... O kadar zor değil bu kadar korkmana gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
selim parlaklı dedi: Aboo imkansız benim için. Genişletmek için tıkla... O kadar zor değil bu kadar korkmana gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et