F Fatih11 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 127 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba. MSI B550M-A Pro anakartım var ve Thermalright sprit RGB kule tipi soğutucu aldım ancak RGB girişi yok. Bu RGB'yi çalıştırmamın bir yöntemi var mı? Kasamın RGB'leriyle aynı renkte çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
Merhaba. MSI B550M-A Pro anakartım var ve Thermalright sprit RGB kule tipi soğutucu aldım ancak RGB girişi yok. Bu RGB'yi çalıştırmamın bir yöntemi var mı? Kasamın RGB'leriyle aynı renkte çalışır mı?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.703 Makaleler 2 Çözümler 1.660 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Anakarttaki JRAINBOW1 ARGB başlığına bağlayabilirsiniz, bağladığınızda MSI Mystic Light yazılımıyla kasanızın diğer ARGB bileşenleriyle senkronize renk kontrolü yapabilirsiniz. Kaynak: https://download-2.msi.com/archive/mnu_exe/mb/B550-APRO_EN.pdf?utm_source=chatgpt.com Artı 0 Eksi
Anakarttaki JRAINBOW1 ARGB başlığına bağlayabilirsiniz, bağladığınızda MSI Mystic Light yazılımıyla kasanızın diğer ARGB bileşenleriyle senkronize renk kontrolü yapabilirsiniz. Kaynak: https://download-2.msi.com/archive/mnu_exe/mb/B550-APRO_EN.pdf?utm_source=chatgpt.com
KS KS F Fatih11 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 127 13 Mayıs 2025 #3 @Mustafa. Kaan benim anakartım M-A Pro olduğu için o giriş yok bende A-PRO'larda var. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.703 Makaleler 2 Çözümler 1.660 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 Fatih11 dedi: @Mustafa. Kaan benim anakartım M-A Pro olduğu için o giriş yok bende A-PRO'larda var. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim hocam dikkat etmemişim. Harici ARGB denetleyici almak dışında mantıklı bir seçenek yok öyleyse ne yazık ki. Artı 0 Eksi
Fatih11 dedi: @Mustafa. Kaan benim anakartım M-A Pro olduğu için o giriş yok bende A-PRO'larda var. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim hocam dikkat etmemişim. Harici ARGB denetleyici almak dışında mantıklı bir seçenek yok öyleyse ne yazık ki.
KS KS F Fatih11 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 127 13 Mayıs 2025 #5 @Mustafa. Kaan bildiğin önerdiğin var mı link atabilir misin? Artı 0 Eksi