MSI B550M BAZOOKA Nasıldır?

Kaplanbjk006

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar indiriminde az önce aldım. KDV indirimi varmış başlıktaki fiyata aldım. Kartımda tam 1100 TL vardı. Parça parça dizeceğim sistemde ilk adımım oldu. Yanında da bedava AC Valhalla gelecek. Aslında dolar düşme trendinde ama ne olur ne olmaz dedim. Bence uygun bir fiyata almış oldum. Sizce üzerine iyi bir sistem kurulacak kaliteli bir anakart mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar indiriminde az önce aldım. KDV indirimi varmış başlıktaki fiyata aldım. Kartımda tam 1100 TL vardı. Parça parça dizeceğim sistemde ilk adımım oldu. Yanında da bedava AC Valhalla gelecek. Aslında dolar düşme trendinde ama ne olur ne olmaz dedim. Bence uygun bir fiyata almış oldum. Sizce üzerine iyi bir sistem kurulacak kaliteli bir anakart mıdır?
Ac Valhalla nasıl bedava gelicek ? Bende anakart almayı düşünüyorum da sitede bununla ilgili bişey görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı