MSI B550M bozulmaya meyilli mi?

arif0

Hectopat
Daha fazla  
Ben zamanında 1-2 ay önce 3,6K ya MSI B550M almıştım aşağıya attım modeli. Kart gelince hiç görüntü vermedi sistem, onu geçtim boot bile etmedi sadece VGA ışığı yandı. Bende iade ettim, ASUS Prime alacaktım ama bir anda fiyatları 4,8K ya fırladı düşmüyor da. Sizce MSI'ı tekrar alayim mi? Skıntı çıkar mı yoksa kronik midir?

Son düzenleme:
Sorunun anakarttan olduğunu nasıl anladınız da iade ettiniz o biraz muamma açıkcası. Sorun belki yanlış montajdı veya ekran kartındaydı veya da RAM'lerdeydi yani. Eğer ekran kartınız yoksa işlemciniz neydi? AMD işlemcilerin çoğunda görüntü birimi yok. Ekran kartı olmadan zaten görüntü alamazsınız anakartta VGA ışığı yanar haliyle.

Sorunun anakarttan olduğunu nasıl anladınız da iade ettiniz o biraz muamma açıkçası. Sorun belki yanlış montajdı veya ekran kartındaydı veya da RAM'lerdeydi yani. Eğer ekran kartınız yoksa işlemciniz neydi? AMD işlemcilerin çoğunda görüntü birimi yok. Ekran kartı olmadan zaten görüntü alamazsınız anakartta VGA ışığı yanar haliyle.

Hocam nasıl olduğunu biliyorum, A520'den geçiş yaptım B550'ye. Ve evet sorun anakarttaydı. Bırakın onu bunu sadece işlemci takılı iken bile bios ekranına girmedi kart. RAM vs herşeyi çıkartıp da denedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı