MSI B550M Mortar alınır mı?

farkindalik

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle mATX olmasından dolayı ATX anakartlara göre bir tık kötü olmasından bahsedilmiş eski gönderilerde.
Şöyle bir analiz tüm fikirlerimi değiştirdi Mortar hakkında;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde ATX bir anakart düşünüyordum 3060 Ti ve 3600X mevcut sistemim için fakat MSI B550 Mortar'a kaymaya başladım.

Kullananlar ya da bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum. Sizce alınır mı, gerçekten F/P mı?

Not: Bu arada videodaki testlerde iyi performans sunan modellerden oldukça ucuz. 1000 TL civarında geziyor fiyatı ve ben de 1500 TL vermek istemiyorum anakarta, yine de pişman eder mi bilemiyorum. Sizce alınır mı? (Kasam da büyük bu arada.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır sık sistem değiştiririm ve MSİ anakartlarını kullanıyorum sorun yaşamadım. MORTAR kullandım fakat B450 serisiydi. Arada ciddi fiyat farkı var. MATX kartlar her zaman ATX'e göre biraz dezavantajlı olabilir. Kullanımda sorun olmaz.

arkdaşlar bende msi b550 mag mortar wifi modelını almak ıstıyorum bu anakart çok güzel ve güçlü oldugunu söyluyorlar ileriye dönük almak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz alınırmı cevaplarınız için şimdideden çok teşekkğür ederim:::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…