Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İptal talebini gönderdim cevap bekliyorum. Yalnız gaming.gen.tr sitesini ilk defa duydum, güvenilir midir bilginiz var mı? Bir de benim aldığım Anakart ile attığınız Anakart arasındaki farklar nelerdir bilgilendirir misiniz rica etsem? Teşekkürler.AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.878,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Keşke bu anakart yerine şunu alsaydınız :
Eğer iptal edebiliyor ve bunu alabiliyorsanız kesinlikle değiştirmenizi öneririm.MSI B550M PRO-VDH 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart
Yalnızca bir USB bellek kullarak BIOS yazılımınızı saniyeler içinde güncelleyebilirsiniz. Kulaklarınızı stüdyo kalitesinde sesle ödüllendirin, kendinizi oyunun içinde hissedin.www.gaming.gen.tr
Attığım işlemcilerin ile yukarıdan aşağıya doğru performansları düşüyor. Benim önerim 5600 almanızdan yana fakat bütçe yetmiyorsa diğerleri de tercih edilebilir.
Yanına soğutucu da almanızı öneririm eğer bütçeniz varsa. Hem işlemci daha soğuk çalışır hem de kasadaki ses azalır.
İşlemci güç beslemesi daha iyi.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İptal talebini gönderdim cevap bekliyorum. Yalnız gaming.gen.tr sitesini ilk defa duydum, güvenilir midir bilginiz var mı? Bir de benim aldığım Anakart ile attığınız Anakart arasındaki farklar nelerdir bilgilendirir misiniz rica etsem? Teşekkürler.
Tekrardan merhaba,İşlemci güç beslemesi daha iyi.
Soğutması daha iyi.
4 adet Ram slotu bulunuyor. Pro'da 2.
2 adet M.2 girişi var. Pro'da 1 adet var.
BIOS Flash için tuş koymuşlar arka tarafına. Pro'da yok.
Sıvı soğutma almayı düşünürseniz PUMP girişi bulunuyor. Pro'da yok.
3 adet SYS_FAN girişi bulunuyor. Pro'da 1.
Son olarak da ikişer adet 3pin ve 4pin RGB başlığı bulunuyor. PRO'da birer adet.
Eğer sadece oyun oynayacaksanız ve günlük kullanım yapacaksanız 16GB yeterli gelecektir şimdilik.Tekrardan merhaba,
Çok soru sordum kusura bakmayın, Ryzen 5 5600 aldım, söylediğiniz Anakartı da aldım, geriye RAM seçimi kaldı, maksimum 2000 lira olacak şekilde RAM öneriniz var mıdır bu parçalarla uyumlu? Hiç DDR4 bilgisayar toplamadım, teknik verileri anlayabiliyorum fakat kullanıcı olarak hiç DDR4 tecrübem yok. Bir bilginiz varsa şimdiden teşekkür ederim. Olmasa da çok yardımcı oldunuz sağolun varolun.