T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 30 Haziran 2021 #11 Mehmet18 dedi: Aynen öyle yapacağım direkt stabil sürümü yükleyip flashdan kursam olur mu öyle. Genişletmek için tıkla... Bazı sistemlerde aradaki sürümleri de kurmak gerekebiliyor. Direkt son sürümü yüklemek sorun çıkarabilir.
Mehmet18 dedi: Aynen öyle yapacağım direkt stabil sürümü yükleyip flashdan kursam olur mu öyle. Genişletmek için tıkla... Bazı sistemlerde aradaki sürümleri de kurmak gerekebiliyor. Direkt son sürümü yüklemek sorun çıkarabilir.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #12 Tekin Alakuş dedi: Bazı sistemlerde aradaki sürümleri de kurmak gerekebiliyor. Direkt son sürümü yüklemek sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Benim 2020 sürümdü 2021 sürümler çıkmış ben direk son sürümü kurdum.
Tekin Alakuş dedi: Bazı sistemlerde aradaki sürümleri de kurmak gerekebiliyor. Direkt son sürümü yüklemek sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Benim 2020 sürümdü 2021 sürümler çıkmış ben direk son sürümü kurdum.