MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 anakarta RTX 5070 takılır mı?

SenSeybeko

Picopat
Daha fazla  
Anakartımı yeni aldım iade etme şansım var. Sıfırdan bilgisayar toplamak istiyorum 4x8 3200MHz RAM aldım PSU almadım SSD almadım işlemci almadım ekran kartı olarak 5070 düşünüyorum bu anakartta uygun parçaları söyler misiniz ve RTX5070 ekran kartı uyumlu olur mu? ChatGPT uyumlu olduğunu söylüyor ama size de sormak istedim.

Bu ekran karti isi islemci veya RAM gibi degildir, her turlu uyar bu istediginiz kart ama asil mevzu o degil. Asil konu alacaginiz islemci ile darbogaz yapar mi yoksa yapmaz mi. Eger R5 5600 gibi orta seviyem AM4 islemcileri kullanacaksaniz darbogaz yasanabilir. Bu durumda ekran cozunurlugunu 1440p yaparak darbogazi biraz indirebilirsiniz. Ama eger 5800X3D veya 5950X gibi islemcileri kullanirsaniz o zaman belki onlar 5070 ile iyi bir performans saglayabilir. Ne cozunurlukte kullanacaksiniz bilgisayari?

2K gibi kullanmayı düşünüyorum yayında yapmak istiyorum çok da yormak istemiyorum bilgisayarı anakartım az önce geldi ama ekran kartı soketi biraz dar gibi geldi sorun yaşarım diye düşünüyorum.

1740580788115.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı