cocal Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Merhaba, B550M Pro-VDH Wi-Fi anakart üzerinde bulunan 5GHz ile modeme bağlantı sağlıyorum. İnternet hızım 100Mbit, test yaptığımda 25Mbps'e kadar alıyorum ama Wireless adaptör takıp test ettiğimde ise 65Mbps alıyorum neden olabilir?
Merhaba, B550M Pro-VDH Wi-Fi anakart üzerinde bulunan 5GHz ile modeme bağlantı sağlıyorum. İnternet hızım 100Mbit, test yaptığımda 25Mbps'e kadar alıyorum ama Wireless adaptör takıp test ettiğimde ise 65Mbps alıyorum neden olabilir?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 Aygıt yöneticisi üzerinden herhangi bir ayar değişikliği yaptınız mı? Sürücüleri güncel mi? Değilse eğer MSI Center üzerinden güncellemenizi öneririm.
Aygıt yöneticisi üzerinden herhangi bir ayar değişikliği yaptınız mı? Sürücüleri güncel mi? Değilse eğer MSI Center üzerinden güncellemenizi öneririm.
cocal Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 nitrogeN cycle dedi: Aygıt yöneticisi üzerinden herhangi bir ayar değişikliği yaptınız mı? Sürücüleri güncel mi? Değilse eğer MSI Center üzerinden güncellemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir değişiklik yapmadım tüm driverler güncel kurulu. Full çekiyor bu arada. Son düzenleme: 11 Ağustos 2024
nitrogeN cycle dedi: Aygıt yöneticisi üzerinden herhangi bir ayar değişikliği yaptınız mı? Sürücüleri güncel mi? Değilse eğer MSI Center üzerinden güncellemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir değişiklik yapmadım tüm driverler güncel kurulu. Full çekiyor bu arada.