MSI B560-A Pro alınır mı?

Plainexe

Hectopat
Daha fazla  
Alınır ileride işlemci güncellersen bu kart sorun yaratmaz. PCI 4 ve 5000 MHz destek var. ATX olması artı bence kasanın içinde güzel duruyor. İndirim bekliyorsan Amazon'da 1300'e düşebiliyor.

Alınır ileride işlemci güncellersen bu kart sorun yaratmaz. PCI 4 ve 5000 MHz destek var. ATX olması artı bence kasanın içinde güzel duruyor. İndirim bekliyorsan Amazon'da 1300'e düşebiliyor.
Sistem nasıl hocam uyumlumu? İyimi.

Ekran kartı ve işlemci az da olsa darboğaz yapar. PSU watt yeterli. PSU'nun markası ne? Sertifikalı bir tane al. Onun dışında RX 6600 için güzel bir sistem olmuş. Son olarak RAM 2 * 8 'mi tek 16 mı?

Ekran kartı ve işlemci az da olsa darboğaz yapar. PSU watt yeterli. PSU'nun markası ne? Sertifikalı bir tane al. Onun dışında RX 6600 için güzel bir sistem olmuş. Son olarak RAM 2 * 8 'mi tek 16 mı?

PSU

RAM
2*8 16 GB

Darboğaz yapacağını düşünmüyorum hocam gerçekten yapar mı?

Seni çok etkilemez maksimum 5-10% yapar üst level oyunlarda. Benim görebildiğim kadarıyla sorun yok. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olurum. PSU iyi ve kasayı seçtin mi?

Seni çok etkilemez maksimum 5-10% yapar üst level oyunlarda. Benim görebildiğim kadarıyla sorun yok. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olurum.
Max 11k yaz tatilinde almayı düşünüyorum.
Seni çok etkilemez maksimum 5-10% yapar üst level oyunlarda. Benim görebildiğim kadarıyla sorun yok. Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olurum. PSU iyi ve kasayı seçtin mi?
Sistem nasıl üzmez değilmi yani iyi ?

Sistem çok iyi yaza kadar ekran kartları düşer (öyle görünüyor) ve YouTube teknoloji kanallarını takip et 8-10k iyi bir AMD işlemcili bir tane bulabilirsin.

Sistem çok iyi yaza kadar ekran kartları düşer (öyle görünüyor) ve YouTube teknoloji kanallarını takip et 8-10k iyi bir AMD işlemcili bir tane bulabilirsin.
Aklımda hocam teşekkürler yardımınız için
Ram konusunda sizce hangisi daha iyi ?
Birisi 3600,birisi 3200 mhz aradaki fiyat farkına değermi ?

Bu ikisi daha uygun olur ama RGB istiyorsan zevk meselesi bir şey diyemem. İşlemci 3200 MHz destekliyor. Aralarında çok fark yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…