Emrexeq Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 İşlemci İntel core i5 11400f Arasinda 630 TL fark var sadece fark olarak Wi-Fi mi yoksa başka var mı?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #2 Bluetooth ve Wi-Fi
Emrexeq Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 Onurfa dedi: Bluetooth ve Wi-Fi Genişletmek için tıkla... Giris sayısı filen aynımı. Onurfa dedi: Bluetooth ve Wi-Fi Genişletmek için tıkla... Arada 639 TL fark var Ethernet kablom var ama onun disinda bir şey varsa 639 TL'ye deyecek diye sordum.
Onurfa dedi: Bluetooth ve Wi-Fi Genişletmek için tıkla... Giris sayısı filen aynımı. Onurfa dedi: Bluetooth ve Wi-Fi Genişletmek için tıkla... Arada 639 TL fark var Ethernet kablom var ama onun disinda bir şey varsa 639 TL'ye deyecek diye sordum.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #4 Emrexeq dedi: Giris sayısı filen aynımı. Arada 639 TL fark var Ethernet kablom var ama onun disinda bir şey varsa 639 TL'ye deyecek diye sordum. Genişletmek için tıkla... Benim gördüğüm o baktım özelliklerine.
Emrexeq dedi: Giris sayısı filen aynımı. Arada 639 TL fark var Ethernet kablom var ama onun disinda bir şey varsa 639 TL'ye deyecek diye sordum. Genişletmek için tıkla... Benim gördüğüm o baktım özelliklerine.
Emrexeq Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Onurfa dedi: Benim gördüğüm o baktım özelliklerine. Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkürler tomahawk ta kısıtlama yokmuş acaba torpidodada aynımı
Onurfa dedi: Benim gördüğüm o baktım özelliklerine. Genişletmek için tıkla... Tmm teşekkürler tomahawk ta kısıtlama yokmuş acaba torpidodada aynımı