erdogan1643
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Sistemim MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi 7200 MHz anakart ve AMD Ryzen 7 78003XD işlemcidir.
tr.msi.com
Bu sisteme Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) 6000 MHz 30 CL RAM takıyorum. RAM fabrika çıkış ayarı 4800 MHz'de, ben BIOS üzerinden 6000 MHz'ye çektiğimde bilgisayar çalışıyor fakat yavaş açılıyor. Bu konuda bilginiz varsa rica ediyorum.
Normalde RAM'i araştırdığımda EXPO desteği var diye aldım fakat EXPO seçeneği BIOS ekranında gözükmemektedir. Bende o yüzden XMP profili kullanıyorum. Rica ediyorum hızlıca yardım edersiniz. İyi günler.
Sistemim MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi 7200 MHz anakart ve AMD Ryzen 7 78003XD işlemcidir.
MSI B650 GAMING PLUS WIFI, ATX - AMD Ryzen 7000 - 12+2 Phases, DDR5, PCIe 4.0, 2.5G LAN, Wi-Fi 6E
B650 GAMING PLUS WIFI is designed with tons of connectivity, flexible tools, and convenient Wi-Fi solution with DDR5 memory version for gamers who want all.
Normalde RAM'i araştırdığımda EXPO desteği var diye aldım fakat EXPO seçeneği BIOS ekranında gözükmemektedir. Bende o yüzden XMP profili kullanıyorum. Rica ediyorum hızlıca yardım edersiniz. İyi günler.