Çözüldü MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi BIOS güncelleme yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jhuelz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
32 GB'lık bir sürücüyü Rufus üzerinden MBR+FAT32 yaptım. Son sürüm BIOS dosyasını indirdim, flaşa attım. M-Flash kısmına girdiğimde sürücüyü görüyor ama içerisindeki klasörler hariç diğer hiçbir dosyayı görmüyor.

Hem 16'lık hem de 64'lük sürücülerle de denedim ama sonuç aynı. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Flashback yaptığımda ise anakarttaki beyaz ışık 2-3 saniye yanıp sönüyor, fanlar dönüyor. Sonra fanlar duruyor, beyaz ışık sabit kalıyor. Bu yöntem de işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS dosyalarını klasöre ayıkladınız mı?

Yazılımla Zip'li dosyaları klasöre çıkarıp atın USB belleğe. Sıkıştırılmış dosyalar BIOS'ta görünmez.

@Jhuelz Yanlış hocam. Rufus 'la işiniz yok. Bu Bilgisayar'da USB belleği direkt FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyalarını atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Jhuelz Yanlış hocam. Rufus 'la işiniz yok. Bu Bilgisayar'da USB belleği direkt FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyalarını atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sıkıntı olan yer dosyalar görünmüyor usb nin içerisinde. Onu çözemedim. Sürücü zaten fat32

Yazılımla Zip'li dosyaları klasöre çıkarıp atın USB belleğe. Sıkıştırılmış dosyalar BIOS'ta görünmez.

Çözüm

Hallettim hocam. bendeki b650 imiş ben gidip b650m dosyasını indiriyormuşum ondan görmüyormuş. 2 saatimi boşa gömmüş oldum. Çok sağolun sizde gece gece yordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı