MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi vs MSI Pro B650-S

Bütçe
6.000-7.000

falconnF5

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston Beast Black CL36 6000MHz 2x16
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
AMD Ryzen 5 7500F ve RTX 4060 Ti 8 GB için hangisini tercih etmeliyim?

Hiçbir donanımsal farklarını göremedim, ucuz olanı al geç karşıya
Yüzeysel anlamda evet bende göremedim fakat detaysal olarak soğutmaları vs. işin içinde etkili olduğu için bayağı bir araştırma yaptım. İnsanların çoğu MSI B650 Gaming Plus WiFi'yi öneriyor ama MSI Pro B650-S bir tık daha ucuz.

Yüzeysel anlamda evet bende göremedim fakat detaysal olarak soğutmaları vs. işin içinde etkili olduğu için bayağı bir araştırma yaptım. İnsanların çoğu MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi'yi öneriyor ama MSI Pro B650-S bir tık daha ucuz.

Takacağın işlemci R5 R7 ise VRM soğutma farkını hiçbir şekilde hissetmezsim ama param var ve uzun ömürlü bir şey istiyorum ileride R9 takabilirim diyorsan o fark işine yarayabilir.

Takacağın işlemci R5 R7 ise VRM soğutma farkını hiçbir şekilde hissetmezsim ama param var ve uzun ömürlü bir şey istiyorum ileride R9 takabilirim diyorsan o fark işine yarayabilir.
İşlemcim Ryzen 5 7500 uzun ömürlü toplayacağım. 2-3 sene sonra RTX 4070 Ti Super ekran kartına geçeceğim ondan sonra artık ne kadar götürürse ona göre değiştiririm bütün kökten

İşlemcim Ryzen 5 7500 uzun ömürlü toplayacağım. 2-3 sene sonra RTX 4070 Ti Super ekran kartına geçeceğim ondan sonra artık ne kadar götürürse ona göre değiştiririm bütün kökten
Am5 platformu 5 sene götürecek bir platform, Gaming plusu al geç derim, ama takacağın ramler 6000mhz falan olacaksa msi b650m gayet güzel ve yeterli bir anakart 2 ve 4 ram slotlu versiyonlarını var bendeki 4 slotlu( hiçbir sorununu görmedim ama usb3.0 kasa kablosunu takıp çıkartırken dikkat etmek lazım)

Am5 platformu 5 sene götürecek bir platform, Gaming plusu al geç derim, ama takacağın ramler 6000mhz falan olacaksa msi b650m gayet güzel ve yeterli bir anakart 2 ve 4 ram slotlu versiyonlarını var bendeki 4 slotlu( hiçbir sorununu görmedim ama usb3.0 kasa kablosunu takıp çıkartırken dikkat etmek lazım)
Yani MSI B650 Gaming Plus WiFi'yi al diyorsun. Peki MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı