Yüzeysel anlamda evet bende göremedim fakat detaysal olarak soğutmaları vs. işin içinde etkili olduğu için bayağı bir araştırma yaptım. İnsanların çoğu MSI B650 Gaming Plus WiFi'yi öneriyor ama MSI Pro B650-S bir tık daha ucuz.Hiçbir donanımsal farklarını göremedim, ucuz olanı al geç karşıya
Yüzeysel anlamda evet bende göremedim fakat detaysal olarak soğutmaları vs. işin içinde etkili olduğu için bayağı bir araştırma yaptım. İnsanların çoğu MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi'yi öneriyor ama MSI Pro B650-S bir tık daha ucuz.
İşlemcim Ryzen 5 7500 uzun ömürlü toplayacağım. 2-3 sene sonra RTX 4070 Ti Super ekran kartına geçeceğim ondan sonra artık ne kadar götürürse ona göre değiştiririm bütün köktenTakacağın işlemci R5 R7 ise VRM soğutma farkını hiçbir şekilde hissetmezsim ama param var ve uzun ömürlü bir şey istiyorum ileride R9 takabilirim diyorsan o fark işine yarayabilir.
Am5 platformu 5 sene götürecek bir platform, Gaming plusu al geç derim, ama takacağın ramler 6000mhz falan olacaksa msi b650m gayet güzel ve yeterli bir anakart 2 ve 4 ram slotlu versiyonlarını var bendeki 4 slotlu( hiçbir sorununu görmedim ama usb3.0 kasa kablosunu takıp çıkartırken dikkat etmek lazım)İşlemcim Ryzen 5 7500 uzun ömürlü toplayacağım. 2-3 sene sonra RTX 4070 Ti Super ekran kartına geçeceğim ondan sonra artık ne kadar götürürse ona göre değiştiririm bütün kökten
Yani MSI B650 Gaming Plus WiFi'yi al diyorsun. Peki MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi hakkında ne düşünüyorsunuz?Am5 platformu 5 sene götürecek bir platform, Gaming plusu al geç derim, ama takacağın ramler 6000mhz falan olacaksa msi b650m gayet güzel ve yeterli bir anakart 2 ve 4 ram slotlu versiyonlarını var bendeki 4 slotlu( hiçbir sorununu görmedim ama usb3.0 kasa kablosunu takıp çıkartırken dikkat etmek lazım)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.