MSI B650 Gaming plush Wi-Fi vs MSI B840 Gaming plush Wi-Fi

@Antor MSI üzerinden Tomahawk serisinden konuş şu an 2 hafta olmak üzeri MSI MPG X870e Edge Ti Wi-Fi kullanıyorum o zamandan itibaren hiçbir sorun yaşamadım hata kodu olsun donma olsun yok sadece Tomahawk sorunlu ve problemli anakart

MSI B650-P wifi
MSI B650M (son kodundan emin değilim A olabilir)
MSI B650M-p
Farklı 3 serisinden anakart kullandık onlarda da sorun var.
İkna etmek için anakartla selfie çekmem mi gerek dostum =)
Sadece MSI B650 özelinde :
İşlemci olarak düz 7600 ve 7500F kullandık.
Siyah ekran, EXPO açılmıyor, mavi ekran problemi var, wifi problemi var. Bunları bizzat deneyimledim.
Ses problemi ve USB problemleri forumda gayet çok.

Senin x870E sorunsuz çıkmış olabilir. Senin adına sevindim ama belirteyim x870E kullanan ve bilgisayarın cevapsız kaldığı, tek bir uygulamanın dona kaldığı, yazarken klavye donduğu gibi input/output sorunu yaşayanlar da var. x870 problemlerini aynen yaşayanlarda var :
Burada da mesajım olduğunu görebilirsin. Bu x870E problemi yaşayanlardan sadece 1 tanesi.
Bu problemleri böyle aksilik olarak 1-2 defa yaşamamışlar.
Ben AM5 serisinde yeterince problemli kartla bizzat karşılaştım, forumda da problem yaşayan çok (x870 harici b650 dahili) bu platformda MSI'dan uzak durulması tavsiyesini verecek kadar kart ve globalde konu gördüğüme inanıyorum.

Ryzen 5 7600 ya da Ryzen 5 7500F alacağım hocam.

MSI B650-P Wi-Fi
MSI B650M (son kodundan emin değilim a olabilir)
MSI B650M-P
Farklı 3 serisinden anakart kullandık onlarda da sorun var.
İkna etmek için anakartla selfie çekmem mi gerek dostum =)
Sadece MSI B650 özelinde:
İşlemci olarak düz 7600 ve 7500F kullandık.
Siyah ekran, EXPO açılmıyor, mavi ekran problemi var, Wi-Fi problemi var. Bunları bizzat deneyimledim.
Ses problemi ve USB problemleri forumda gayet çok.

Senin X870e sorunsuz çıkmış olabilir. Senin adına sevindim ama belirteyim X870e kullanan ve bilgisayarın cevapsız kaldığı, tek bir uygulamanın dona kaldığı, yazarken klavye donduğu gibi input/output sorunu yaşayanlar da var. X870 problemlerini aynen yaşayanlarda var:
Burada da mesajım olduğunu görebilirsin. Bu X870e problemi yaşayanlardan sadece 1 tanesi.
Bu problemleri böyle aksilik olarak 1-2 defa yaşamamışlar.
Ben AM5 serisinde yeterince problemli kartla bizzat karşılaştım, forumda da problem yaşayan çok (X870 harici B650 dahili) bu platformda MSI'dan uzak durulması tavsiyesini verecek kadar kart ve globalde konu gördüğüme inanıyorum.

Anladım hocam o zaman farklı bir anakarta bakacağım.

Ryzen 5 7600 ya da Ryzen 5 7500F alacağım hocam.

Anladım hocam o zaman farklı bir anakarta bakacağım.

B840 hakkında fikrim yok 850 yerine neden 840 dediler onu da anlamadım. Kartlara son 1 yıl içinde bios geldi ve çözdülerse fikrim yok. B650-p wifi kartı geçen ay güncelledim hala expo sorunu var hala var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı