latifztrk Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 İyi günler ben MSI B650 Pro Wi-Fi anakart kullanıyorum. Bu anakartta acaba ARGB özelliği var mı? Varsa nasıl açabilirim yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024
İyi günler ben MSI B650 Pro Wi-Fi anakart kullanıyorum. Bu anakartta acaba ARGB özelliği var mı? Varsa nasıl açabilirim yardımcı olabilir misiniz?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Eylül 2024 #2 Var hocam.
latifztrk Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Özelliği nasıl açabilirim peki bulamadım bir türlü.
MekatronikciAbi dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Özelliği nasıl açabilirim peki bulamadım bir türlü.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Eylül 2024 #4 latifztrk dedi: Özelliği nasıl açabilirim peki bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam Mystic Light diye uygulaması var MSI'ın orada gerekli ayarları yapabilirsiniz.
latifztrk dedi: Özelliği nasıl açabilirim peki bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam Mystic Light diye uygulaması var MSI'ın orada gerekli ayarları yapabilirsiniz.
latifztrk Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #5 MekatronikciAbi dedi: Hocam Mystic Light diye uygulaması var MSI'ın orada gerekli ayarları yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu sıvı soğutmanın çalıştığını veya çalışmadığı nasıl anlarım?
MekatronikciAbi dedi: Hocam Mystic Light diye uygulaması var MSI'ın orada gerekli ayarları yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu sıvı soğutmanın çalıştığını veya çalışmadığı nasıl anlarım?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Eylül 2024 #6 latifztrk dedi: Hocam peki bu sıvı soğutmanın çalıştığını veya çalışmadığı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam CPU'da fazla sıcaklık yoksa düzgün çalışıyordur. Fiziksel olarak da fanlara bakarak vb. bakabilirsiniz.
latifztrk dedi: Hocam peki bu sıvı soğutmanın çalıştığını veya çalışmadığı nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam CPU'da fazla sıcaklık yoksa düzgün çalışıyordur. Fiziksel olarak da fanlara bakarak vb. bakabilirsiniz.