MSI B650 Project Zero & MAG Coreliquid A13 ARGB Fan ve AIO kontrolu nasıl yapılabilir?

yemregundogmus

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 64GB (2x32GB) Vengeance RGB 6000MHz CL30 DDR5
Ekran kartı
MSI GeForce RTX 5080 16G SHADOW 3X OC GDDR7 DLSS 4
Anakart
MSI B650M PROJECT ZERO 7600MHz(OC) DDR5 Soket AM5
İşlemci
AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHz 96MB Önbellek 8 Çekirde
Merhaba Technopat üyeleri,
Yeni topladığım sistemimde bazı RGB kontrol sorunları yaşıyorum ve çözüm konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Sistem bileşenlerim şöyle:

• Anakart: MSI B650 Project Zero
  • Sıvı Soğutma: MSI MAG Coreliquid A13
  • Kasa: Thermaltake View 380 (3 pin 5 V ARGB fanlar)
  • RAM: Corsair Vengeance RGB DDR5 (iCUE ile kontrol edebiliyorum)

Sorun
  • RAM RGB’si iCUE üzerinden sorunsuz değişiyor.
  • Ancak kasanın Thermaltake fanlarının ve Coreliquid A13’ün RGB’si MSI Center (Mystic Light) ya da iCUE üzerinden değiştirilemiyor.
  • OpenRGB’nin Windows PawnIO sürümünü yönetici olarak çalıştırdığım halde, program sadece klavyemi görüyor; anakart ve sıvı soğutucu hiç görünmüyor.
  • Mystic Light, anakartı listeliyor fakat bağlı olan ARGB cihazların renk ve efekt seçeneklerini göstermiyor.
  • Tüm ARGB kabloları ve USB 2.0 kablosu doğru biçimde bağlı; fanlar sabit bir renk yanıyor ve senkronizasyon mümkün değil.

Sorum
Bu bileşenlere sahip olan ve RGB kontrolünü sorunsuz şekilde sağlayabilen var mı? Mystic Light veya OpenRGB’de bu cihazları tanıtmanın bir yolu var mı? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…