Çözüldü MSI B650 sistemde boot LED'i yanıyor ve görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onuragr

Kilopat
Daha fazla  
MSI B650 Tomahawk Wi-Fi anakart kullanıyorum işlemcim 7600X. Ekran kartı arızasından dolayı değişim yaptım yeni ekran kartını takdım fakat görüntü alamıyorum. Anakartta boot LED'i yanıyor.
  • BIOS pilini söktüm taktım.
  • RAM'ları çıkardım taktım.
  • Ekran kartını çıkardım taktım.

Dosya Ekleri

• D3BEB5EA-2E01-4C3C-84BB-FC7D5F8BB37E.jpeg
    207,4 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bende sorun kalktı ekran kartının kablosunda sıkıntı vardı kabloyu değiştirdim sorun çözüldü. Şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım.
HDMI kablosu kullanmayı deneyin DisplayPort kullanmayın. Ekran kartında deneyin olmadı HDMI kablosunu sonra anakarta takarsınız. Sonucu tekrar yazarsınız buraya.

HDMI kablosu kullanmayı deneyin DisplayPort kullanmayın. Ekran kartında deneyin olmadı HDMI kablosunu sonra anakarta takarsınız. Sonucu tekrar yazarsınız buraya.

LED söndü. Ekran kartından görüntü alamıyorum. Anakarttan görün alıyorum. PC ekran kartını görmüyor.

Bende de aynı anakartta boot sorunu var maalesef kronik bir sorun AMD tarafında. Değişim yapabilirsem değiştirmeyi düşünüyorum anakartı. İşlemci ve anakartı yeni aldım. Anakartı değiştirseler bile yine aynı sorunla karşılaşma ihtimalim de çok yüksek ne yapacağız bilmiyorum AMD tarafına gerçekten çok bulaşmamak gerekiyormuş.

Bende sorun kalktı ekran kartının kablosunda sıkıntı vardı kabloyu değiştirdim sorun çözüldü. Şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım.

Çözüm
Bende şimdi ekran kartındayken görüntü gidiyor bazen gelmiyor. Kabloyu çıkarıp anakarta takınca görüntü geliyor kabloyla alakalı bir problem değil sanırım bendeki.

Rx 6600 ekran kartımda bir problem yok ddr5 e geçince böyle oldu.

Anakarta takıp görüntü gelince aygıt yöneticisinden bakıyorum rx6600 kartım görünmüyor işlemcinin ekran kartı görünüyor sadece

Bende aynı problemi yaşadım. Ekran kartının dönüştürücü kablosunu değiştirince sıkıntı çözülmüştü. Ekran kartı 4070 Ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…