Elektronik MSI B650 Tomahawk 7500₺!

Makaleler
18
Yer
İzmir
Tek çekim niye arkadaş? Yap şunu taksitli alalım işte!

Çoğu yer vade farksız taksit yapmıyor harbiden. Amazon çok iyi bu konuda. Adamlar her ürüne taksit yapıyor. Geçen hafta kasa aldım, Teknobiyotik sitesinden alsam fark ödeyecektim, Amazon'dan (Teknobiyotik satıcılı) vade farksız 3 taksitle aldım mis gibi.

Bu arada konudaki anakartın indirimi bitmiş. Alabilen arkadaşlar güle güle kullansın.

Bu geçen Amazon indirimlerinden 9 ay vade farksız taksitle 8000TL'ye almıştım kenarda duruyor 9800x3D duyurulsa da alıp almayacağıma karar versem.

Bu geçen Amazon indirimlerinden 9 ay vade farksız taksitle 8000TL'ye almıştım kenarda duruyor 9800x3D duyurulsa da alıp almayacağıma karar versem.

Duyuruldu hocam 7 Kasım'da geliyor beklenen performans artışı %13 falan deniyordu sızıntılarda.

Duyuruldu hocam 7 Kasım'da geliyor beklenen performans artışı %13 falan deniyordu sızıntılarda.
Aslında demek istediğim Türkiye'deki fiyatı. Birde 7800x3D kadar ucuz olmayacak falan dendi en fazla 20 ayırabilirim bütçe olarak. Bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…