H Hamza16_ Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 97 17 Şubat 2024 #1 Anakartım MSI B650M A Pro Wi-Fi BIOS'a giremiyorum MSI logosunu gördükten sonra tuşa bassam normal Windows'a giriyor daha önce basmaya başlasam siyah ekranda kalıyor. DisplayPort kullanıyorum, çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
Anakartım MSI B650M A Pro Wi-Fi BIOS'a giremiyorum MSI logosunu gördükten sonra tuşa bassam normal Windows'a giriyor daha önce basmaya başlasam siyah ekranda kalıyor. DisplayPort kullanıyorum, çözümü var mıdır?
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 BIOS sıfırlama jumper vardır anakartta. Onu kullanarak BIOS sıfırlaması yapın. Tekrar başlattığınızda sorun kalmaz.
BIOS sıfırlama jumper vardır anakartta. Onu kullanarak BIOS sıfırlaması yapın. Tekrar başlattığınızda sorun kalmaz.
H Hamza16_ Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 97 17 Şubat 2024 #3 HakanYılmazzz dedi: BIOS sıfırlama jumper vardır anakartta. Onu kullanarak BIOS sıfırlaması yapın. Tekrar başlattığınızda sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... ona bulaşmak hiç istemiyorum eski anakartımda yaptığımda siyah ekranda kalmıştı pc
HakanYılmazzz dedi: BIOS sıfırlama jumper vardır anakartta. Onu kullanarak BIOS sıfırlaması yapın. Tekrar başlattığınızda sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... ona bulaşmak hiç istemiyorum eski anakartımda yaptığımda siyah ekranda kalmıştı pc