MSI B650M anakarta R9 serisi işlemci takılmadan önce BIOS Update şart mı?

ExaelX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Sistem topluyorum ve MSI B650M project Zero anakartını satın aldım fakat Ryzen 9 serisi işlemci alırsam BIOS Update nasıl yapabilirim? Çünkü Ryzen 9 serisini Update'siz desteklemiyor anakart. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Nereden satın aldın?

Tamamdır teşekkürler aslında 7800x3d alacaktım ama fiyatlar o kadar arttı ki 9900x almayı düşünüyorum şuan böyle giderse aynı fiyat zaten

flash bios özelliğinde işlemci takmadan güncelliyoruz değil mi?

Kartı vatandan aldım almayı düşünen varsa 6900 civarı uyguns geliyor baya sonraki en ucuz fiyat 8500 diğer sitelerde

Yalnız iki işlemcinin kullanım alanları farklı ve X3D'nin yarattığı oyun farkını 9900X kapatamaz. Onu bilin.

Evet. İşlemci zorunluluğu bulunmuyor.

Vatanda şuan birçok üründe yüzde 20 var sitesinde inceleyebilirsiniz bi ihtiyacınız varsa rami de ordan aldım bugün

Yalnız iki işlemcinin kullanım alanları farklı ve X3D'nin yarattığı oyun farkını 9900X kapatamaz. Onu bilin.

Evet. İşlemci zorunluluğu bulunmuyor.
Farkındayım ama çok aşırı bir fark yok çoğu oyunda, 7800x3d fiyatı da malum şuan 18k oldu

Bu grafiğe göre fp olarak 9700x daha mı mantıklı yani eğer 7800x3d fiyatı düşmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…