Çözüldü MSI B650M-B ile 9700X sistem olması gerekenden düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gearox

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
Yeni sistem aldim arkadaşlar BIOS EXPO'yu aktif ettim ama FPS bir tık düşük geldi. 9700X ve 5060 Ti 8 GB kombosu var YouTube'dan baktığımda 600 700 FPS veriolar ben 600ü göremedim daha. Bilmediğim ayarlar mi var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: MSI B650M-B
İşlemci 9700X.
RAM Corsair 5600 CL36.
5060 Ti 8 GB.

Çözüm
Anakartınız giriş seviyesinde olduğundan ötürü işlemcinin tam gücünü alamıyorsunuz. VRM'ler belirli bir süre sonra kendini yakmamak için işlemci çalışma frekansını düşürüyor.

R7 9700X'ten tam performans almak için daha üst bir anakarta geçiş sağlamanız lazım. En basitinden 105 W TDP değerini bile kaldıramıyor anakart ne yazık ki.
Anakartınız giriş seviyesinde olduğundan ötürü işlemcinin tam gücünü alamıyorsunuz. VRM'ler belirli bir süre sonra kendini yakmamak için işlemci çalışma frekansını düşürüyor.

R7 9700X'ten tam performans almak için daha üst bir anakarta geçiş sağlamanız lazım. En basitinden 105 W TDP değerini bile kaldıramıyor anakart ne yazık ki.

Çözüm

Hazir sistem olarak almıştım ilk fırsatta değiştirmem lazım o zaman. Peki tavsiyen nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı