Klasik Gamer Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 kino dedi: MSI B650 Gaming Plus, TUF Plus, Tomahawk olsun "dolu" diyebileceğimiz B650 anakartlardır ve AM5 soketi ölene kadar rahatlıkla geçirirsin. mATX olarak ise alınabilecek tek F/P anakart Gigabyte B650M DS3H'dir benim gözümde. O da güzel bir alet. Sen bütçene ve beğenine göre bak bunlara. Genişletmek için tıkla... Merhaba MSI B650M Gaming Plus nasıl?
kino dedi: MSI B650 Gaming Plus, TUF Plus, Tomahawk olsun "dolu" diyebileceğimiz B650 anakartlardır ve AM5 soketi ölene kadar rahatlıkla geçirirsin. mATX olarak ise alınabilecek tek F/P anakart Gigabyte B650M DS3H'dir benim gözümde. O da güzel bir alet. Sen bütçene ve beğenine göre bak bunlara. Genişletmek için tıkla... Merhaba MSI B650M Gaming Plus nasıl?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Klasik Gamer dedi: Merhaba MSI B650M Gaming Plus nasıl? Genişletmek için tıkla... İyidir. Dün 6500'e bulunuyordu indirim vardı ama bitmiş.
Klasik Gamer dedi: Merhaba MSI B650M Gaming Plus nasıl? Genişletmek için tıkla... İyidir. Dün 6500'e bulunuyordu indirim vardı ama bitmiş.
Klasik Gamer Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Jesus Wicked dedi: İyidir. Dün 6500'e bulunuyordu indirim vardı ama bitmiş. Genişletmek için tıkla... Yalnız söylediğiniz MSI B650 Gaming Plus sanırım. Bu kart yeni çıktı Micro ATX versiyonu pek bilgi olmadığı için sormuştum. Forumda kullanan varsa ya da fikri olanlar paylaşabilir mi?
Jesus Wicked dedi: İyidir. Dün 6500'e bulunuyordu indirim vardı ama bitmiş. Genişletmek için tıkla... Yalnız söylediğiniz MSI B650 Gaming Plus sanırım. Bu kart yeni çıktı Micro ATX versiyonu pek bilgi olmadığı için sormuştum. Forumda kullanan varsa ya da fikri olanlar paylaşabilir mi?