MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart ile uyumlu DDR5 RAM önerisi

toprakcinar

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F - RTX 4060 8GB -32 GB RAM - ASUS TUF B560M-PLUS - 1 TB M2 SSD -

Sinerji'den alabilirsiniz güvenilirdir. Bu fiyata bu değerleri veren başka RAM yok.

Attığım RAM uyumlu mu peki?

Benim bildiğim kapasite yükseldikçe fiyat bir tık düşer veya en kötü aynı olur bunda 2x16 3500 iken 2x32 nasıl 8500 oluyor anlamadım.

Benim bildiğim kapasite yükseldikçe fiyat bir tık düşer veya en kötü aynı olur bunda 2x16 3500 iken 2x32 nasıl 8500 oluyor anlamadım.
Şu an bunun fiyatını uygun tutuyorlar direkt alınabilir. Hem söylenen değerleri sağlıyor hem bundan ucuzu yok ve kaliteli.

Şu an bunun fiyatını uygun tutuyorlar direkt alınabilir. Hem söylenen değerleri sağlıyor hem bundan ucuzu yok ve kaliteli.

Tamam da misal 2 slotum var ben 32 istemiyorum 64 istiyorum ben niye fazla para vermek zorundayım? Tanesi 3 lira 3 tanesi 10 lira muhabbeti gibi.

Tamam da misal 2 slotum var ben 32 istemiyorum 64 istiyorum ben niye fazla para vermek zorundayım? Tanesi 3 lira 3 tanesi 10 lira muhabbeti gibi.
Adamların fiyatlandırması öyle diyebileceğim bir şey yok. Mesela 4TB SSD eğer sağlam bir şey alacaksan 12K falan ama 2TB olanlar 4K. İki tane 2TB alırım bir tane 4TB alacağıma daha ucuza gelir. Boyut büyüdükçe o yüksek değerleri sağlamak daha çok maliyet gerektiyor olabilir belki bu yüzden pahalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…