MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi vs MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi

doubladEEE

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Yeni bilgisayara toplayacağım, işlemcim 7800x3D, fakat anakart olarak kararsız kaldım.

MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi mı? MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi mı?

Aralarındaki fiyat farkı 4000₺ bantlarında. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?

7800x3D iki anakart ile de sorunsuz çalışacaktır. Aradaki fiyat farkını ekstra PCI slotları vb. için veriyorsun.

Fiyat farkına değmez sadece oyun için sistem topluyorsan, o fark ile ekstra depolama, ekstra RAM veya daha iyi bir ekran kartı alınabilir.

7800x3D iki anakart ile de sorunsuz çalışacaktır. Aradaki fiyat farkını ekstra PCI slotları vb. için veriyorsun.
Şöyle söyleyeyim 3 monitör kullanıyorum 3 monitör bağlayacağım, ve 5-6 tane usb ile bağlamam gereken şeyler mevcut aynı şekilde amacım sadece oyun değil işim kaynaklı psd, ai ve after effects kullanıyorum ilerde de sorun yaşatmasını istemiyorum açıkcası

Fiyat farkına değmez sadece oyun için sistem topluyorsan, o fark ile ekstra depolama, ekstra RAM veya daha iyi bir ekran kartı alınabilir.
sadece oyun değil iş içinde kullanacağım psd, ai, after fx

Olsun hocam, ek slotlar işinize yarayacak mı? Yani 2 tane ekran kartı veya farklı PCI aygıtları kullanmayacaksanız yine farka değmez.

Olsun hocam, ek slotlar işinize yarayacak mı? Yani 2 tane ekran kartı veya farklı PCI aygıtları kullanmayacaksanız yine farka değmez.
ilerde geliştirmeye acık olması PCl 5.0 ve Gen5 SSD desteği olması iyi değil mi mesela? Bilmediğim için soruyorum ya da diğer anakartta bunlar var mı onu bile bilmiyorum.

İleride geliştirmeye acık olması PCl 5.0 ve Gen5 SSD desteği olması iyi değil mi mesela? Bilmediğim için soruyorum ya da diğer anakartta bunlar var mı onu bile bilmiyorum.

Olabilir, ama kullanıma ne kadar katkısı olur bilinmez. Dediğiniz gibiyse ve bütçe çok sorun değilse X670 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…