MSI B650M Project Zero anakart ve Caguar Conq2 kasa uyumlu mudur?

ecura

Decapat
Daha fazla  
MSI B650M PROJECT ZERO anakart siparişi verdim ama her kasaya uymazmış diye bir şeyler okudum ve ilk defa bilgisayar topluyorum. Kasanın microatx uyumluluğu var. Anakartta Micro ATX miş.
Ancak şöyle bir yazı okudum ( arkadan bağlantılı anakartlar, bu tür bağlantıları destekleyen özel bir kasa tasarımı gerektirmekte. ) Kasayı da tanımadığım için benim bu caguar conq2 kasa arkadan bağlantıyı destekliyor mu?
Bunlar harici bir problem var mı? Sorun yok diye düşünüyorum ama şüphe de kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1995'ten bu yana ATX formu bütün kasalar için standart anakart aynası ve montaj vida deliklerine sahip. Sadece backplate desteği olmayabilir 15 yıllık HAF-X aldım geçenlerde 600TL'ye onda bile back PLA'te için boşluk vardı. Bence rahat ol.
Not: PSU montaj delikleri en ve boyu da aynı şekilde sabit. Sadece derinliği değişebilir.
Sonradan gelen edit: Kasanın böyle bir şey olacağını tahmin edemedim.

1730725905176.png

Anakartında böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.

1730725941443.png

Ancak yine de arka bağlantıların sığa bilmesi için backplate anakartı ortalamış gibi duruyor. Distans atarak problem aşılabilir sanki.

Bu kasa MSI B650M Project Zero anakart için tasarlandı, siyah versiyonu da var.

1995'ten bu yana ATX formu bütün kasalar için standart anakart aynası ve montaj vida deliklerine sahip. Sadece backplate desteği olmayabilir 15 yıllık HAF-X aldım geçenlerde 600TL'ye onda bile back PLA'te için boşluk vardı. Bence rahat ol.
Not: PSU montaj delikleri en ve boyu da aynı şekilde sabit. Sadece derinliği değişebilir.
Sonradan gelen edit: Kasanın böyle bir şey olacağını tahmin edemedim.

Eki Görüntüle 2344415

Anakartında böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.

Eki Görüntüle 2344416

Ancak yine de arka bağlantıların sığa bilmesi için backplate anakartı ortalamış gibi duruyor. Distans atarak problem aşılabilir sanki.
Öncelikle cevap için teşekkürler.Aldığım siteye (kalınhesap tan aldım.) soru olarak aynısını yöneltmiştim bu kasayla uyumlu mu ? montaj olucak mı ? bir sorun var mı ? diye. Onlardan da cevap gelmiş:
- DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ BELİRTİLEN KASAYA MONTAJLANABİLİR.SAYGILARIMIZLA.
diye cevaplanmış.
Yavaş yavaş parçaları topluyorum...Anakartım bugün elime de ulaştı.Birleştirme işlemine geçince net olarak görebiliriz en son bittiğinde de bir fotoğraf paylaşırım.

Bu kasa MSI B650M Project Zero anakart için tasarlandı, siyah versiyonu da var.

Kasam var kanka.Kasayı önceden almıştım Caguar Conq2 model var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı