MSI B650P-WI-Fi ile F5-6000J3038F16GX2-FX5 uyumlu çalışmıyor

Dosya Ekleri

• image.jpg
    227,5 KB · Görüntüleme: 44

Dosya Ekleri

• image.jpg
    185,8 KB · Görüntüleme: 29
  • image.jpg
    212,5 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpg
    239,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Orada başka seçenek yok :/

Burayı değiştirdim. Dediğiniz ayar cıktı fakat yine elle yazmama izin vermiyor.
Altta auto yazan yere gelip klavye tuşlarından + ya basar mısın?

Altta Auto yazan yere gelip klavye tuşlarından + ya basar mısın?

MSI BIOS güncellemesi yaparsa bu sorun kendiliğinden düzelir mi acaba?

Altta Auto yazan yere gelip klavye tuşlarından + ya basar mısın?

Bana akşam akşam vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Yarin iş var şu an ayarları kaydetmeden çıktım. Maalesef yazı yazamıyorum dediğiniz yerlere fakat değerleri yazdınız yarin yine biraz araştırıp belki yapmam gereken öncesinde bir BIOS ayarı vardır değerleri yazmak için. Tekrardan çok teşekkür ederim size.

Son düzenleme:
@deadfellow Yeni konu açmayayım dedim. Ben sistemi parça parça topluyorum şu an kuramıyorum. Anakart bu idi MSI B650 GAMING PLUS WIFI, ATX - AMD Ryzen 7000 - 12+2 Phases, DDR5, PCIe 4.0, 2.5G LAN, Wi-Fi 6E
Ram olarakta bunları aldım geldiler.
İyi fiyatlara aldım iade ile uğraşmak istemiyorum zaten bir kaç iade ile uğraştım vs. herneyse incehesapın patriot ram ilanlarının altında hepsinde xpm ve expo ready yazıyor. Benim anakartın uyumluluğunda pek fazla RAM yok patriot zaten hiç yok. Ben bu ramleri iade mi edeyim? Anakartım galiba hazır profille 6000Mhz yapıyor manuel 7200 Mhz yapıyor. Bu ramler sorunsuz bir şekilde expo olarak çalışır mı? Yoksa 4800Mhz de mi çalışır. Sizin tarif ettiğiniz gibi elle yapabilir miyiz? İade etmeme gerek var mı yani.Teşekkür ederim konuya kaynak yaptım hakkını helal etsin arkadaş.

Bende de EXPO özelliği mevcut ama sizin de okuduğunuz gibi her EXPO çalışmıyor ya da elle düzeltme istiyor. İade konusunda bir şey diyemem.

Bende de EXPO özelliği mevcut ama sizin de okuduğunuz gibi her EXPO çalışmıyor ya da elle düzeltme istiyor. İade konusunda bir şey diyemem.
Benimkinde hiç Expo prorili yokmuş mail attım böyle cevap geldi.

Thank you for purchased Patriot’s product, the board should be fine, but we haven’t add EXPO profile over 6200MT/s since the AM5 new BIOS are not very stable, but in range 6000-7000MT/s should be ok on any X670 or B650 board.

You can just load it on BIOS with A-XMP profile.
Yani bilemedim açmadan kutusunu bandını kaldırmadan iade mi edeyim kafamdaki soru bu şu an benim aldığım fiyatın üstüne 1000 tl koymam lazım en az expo profilli ram almam için. Sizinde yazdığınız gibi expo profili olmasına rağmen çalışmıyormuş çoğu.

EXPO açtıktan sonra Vsoc voltajını 1.25 seviyesine alıp tekrar dene.
Merhaba, sistemim stabil açılmıyor dediğiniz ayarları değiştirdim yine aynı sorun sadece açılışda ki siyah ekran sorunu şeklinde sorun oluşuyor. Bilgisayar çalışıyor klavye mause ışıkları yanıyor fakat ekran yok onboard da denedim yine aynı bana yardım edebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…