MSI B660M-B 13600KF destekler mi?

vLo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 12700KF işlemci siparişimi iptal ettim. Onun yerine 13600KF siparişi verdim. Aklıma takılan soru ise B660M-B anakartımın 13. nesil işlemciyi direk tak çalıştır destekler mi? Elimde halihazırda bir 12. nesil işlemci yok. Eğer desteklemez ise nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz dostlar?

B660 için 13. nesil desteği BIOS güncellemesi ile geldi. Direkt olarak çalışmaz ise servisi de halleder.

Destekler ama flash BIOS özelliği olan ve o işlemciyi düzgün bir şekilde besliyebilecek bir B660 anakart tercih etmen önemli bu arada video editleme gibi şeylerle uğraşıyorsan quicksync özelliği için F ibaresi olmayan 13600K işlemcisini tercih etmeni öneririm.

MSI B660M-B anakartımın modeli bu flash BIOS var mı bilmiyorum, genel olarak oyun oynamak için kullanacağım.

Destekler merak etmeyin LGA 1700 olduğu için uyumlu olacaktır.

BIOS Update gerekmez mi?

Flash buton gözükmüyor.

MSI B660M-B anakartımın modeli bu flash BIOS var mı bilmiyorum, genel olarak oyun oynamak için kullanacağım.

BIOS Update gerekmez mi?

Ben gerekmez diye biliyorum hocam normalde ama bir sıkıntı çıkarasa servisle konuşursunuz.

BIOS Update gerekmez mi?

O anakartta flash BIOS özelliği yok o yüzden ya 12.nesil bir işlemci bulup anakarta takıp BIOS Update yapman lazım ya da anakartı servise götürmen lazım.

Evet hocam. Direkt olarak çalışmazsa ve 12. nesil işlemci yoksa iş Service Point'e düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…