MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi anakart sistem toplama

erays41

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi DDR5 sistem topluyorum. Parçaları aldım kendim birleştirmeyi denedim fakat herhangi bir sonuç alamadım. Çalıştırdığım zaman anakartta bulunan Debug LED'lerden en sağdaki kırmızı yanıp sönüyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Kabloları bağlarken bir sorun yaşadığımı düşünüyorum birkaç video izleyerek yapmayı denedim fakat maalesef başaramadım. Bugünlük bıraktım fakat yarın gün içerisinde tekrardan deneyeceğim. Sorun sizce neden kaynaklıdır. Boşta kalan bir iki kablo oldu acaba bunlarda takılmalı mı? Ayrıca CPU Power 8 pinli olan kabloyu takıyorum bunun yanında bir de CPU Power 4 pinlik bir alan var bunu boş bırakmıştım acaba bunu da mı takmalıyım? Fakat 4 pinlik bir kablom bulunmuyor elimde kalan 6 pinlik kablo var. Sistemi aşağıya yazıyorum şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi DDR5 anakart.
Intel i5 14400F.
Cooler Master Hyper Black Dual kule tipi işlemci soğutucu.
2x16 GB DDR5 6000MHz XPG RAM.
ASUS Dual EVO RTX 4060.
Xigmatek Odin 2 kasa ve dahili 700watt güç kaynağı.

Merhaba arkadaşlar, birazdan tekrar başlayacağım denemeye telefon ile görüntülü arayıp yardımcı olabilecek biri var mı? Daha sağlıklı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…