MSI B840 GAMING WIFI 6E'ye geçtikten sonra PC açılmıyor

fonixie

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Patriot Viper Rgb Cl38 16GB ram
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhabalar, MSI A620M-E olan anakartımı MSI B840 GAMING WIFI 6E ile değiştirdim. Tüm kurulumunu yaptım, her şeyim aktif çalışıyor. Bozuk pin yok, yuvasına oturmamış kablo yok, her şey takılı fakat PC'yi açtığımda görüntü gelmiyor. CPU ve VRAM ışığı yanıyor. İşlemcim Ryzen 5 7600, RAM ise Patriot Viper RGB 16 GB CL38. BIOS güncellemeye çalıştığımda ise BIOS Flash USB'sine flash belleği takıyorum, BIOS tuşuna basıyorum. Sadece 10 saniye beyaz ışık yanıp sönüyor, hemen hemen onun ardından PC 2-3 saniye çalışıp kapanıyor.

Farklı sürüm BIOS ile denediniz mi?
yarın ilk iş onu yapacağım. Umarım tek sorun BİOS olur çünkü kaldıramıyorum artık. Yıllardır hayalini kurduğum bi kaç şeyi almaya kalkıştım böyle problemler çıkınca sinirden ağlayasım geliyor. Zaten iş olarakta çok yoğun bi dönem içerisindeyim. tek isteğim bi kaç saat şu bilgisayara oturup direksiyon setimi kullanmak , onu da yapamadım. Mesai bitiminden beri bunun ile uğraşıyorum. Bilen yardımcı olursa çok minnettar olurum.

lütfen yardımcı olabilen yok mu?

Son düzenleme:
lütfen birisi ilgilensin lütfen

Kimse bilmiyor mu

yardım bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…