Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #11 PSU nedir ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 27 Mayıs 2014 #12 Ustrel dedi: PSU nedir ? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı. PSU olmadan bilgisayar çalışmaz. PSU yetersiz gelirse bilgisayar aniden kapanabilir. Yani bilgisayarın içindeki tüm parçaların çektiği Watt kadar elektrik veriyor.
Ustrel dedi: PSU nedir ? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı. PSU olmadan bilgisayar çalışmaz. PSU yetersiz gelirse bilgisayar aniden kapanabilir. Yani bilgisayarın içindeki tüm parçaların çektiği Watt kadar elektrik veriyor.
Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #13 PSU kasanın içinde mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #15 Ustrel dedi: PSU nedir ? Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz gelirse eğer bileşenler zarar görebilir. Tam verim alamazsın. Ustrel dedi: PSU nedir ? Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz gelirse eğer bileşenler zarar görebilir. Tam verim alamazsın.
Ustrel dedi: PSU nedir ? Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz gelirse eğer bileşenler zarar görebilir. Tam verim alamazsın. Ustrel dedi: PSU nedir ? Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz gelirse eğer bileşenler zarar görebilir. Tam verim alamazsın.
Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 27 Mayıs 2014 #16 OC edilemeyen işlemciye Z87-G45 koymanın mantığı nedir ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 27 Mayıs 2014 #17 Bu arada orjilan arkadaşımızın önerdiği sistemden bahsediyorum. @Ustrel
Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #18 Silinen üye dedi: Biliyorum. O PSU 600W. Bende yetmez diyorum. Genişletmek için tıkla... 750W olarak yazıyor yanlışım yoksa. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Biliyorum. O PSU 600W. Bende yetmez diyorum. Genişletmek için tıkla... 750W olarak yazıyor yanlışım yoksa.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 27 Mayıs 2014 #19 Ustrel dedi: 750W olarak yazıyor yanlışım yoksa Genişletmek için tıkla... Orjinal arkadışımızın önerdiği sistemden bahsediyorum. Ama kötü sistem toplamış almayın.
Ustrel dedi: 750W olarak yazıyor yanlışım yoksa Genişletmek için tıkla... Orjinal arkadışımızın önerdiği sistemden bahsediyorum. Ama kötü sistem toplamış almayın.
Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #20 Ustrel dedi: 750W olarak yazıyor yanlışım yoksa Genişletmek için tıkla... Şuan gördüm kasada değişiklik olmus farketmemiştim evet 600w kaldırmaz dediler vatandan bilgi almaya gittiğimde bu kasayı önerdiler
Ustrel dedi: 750W olarak yazıyor yanlışım yoksa Genişletmek için tıkla... Şuan gördüm kasada değişiklik olmus farketmemiştim evet 600w kaldırmaz dediler vatandan bilgi almaya gittiğimde bu kasayı önerdiler