MSI B85M Anakart İş Görür Mü ?

Mahmut_Can

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu anakart iyi midir ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Sisteminizin ne olacağına ne amaçlı toplanacağını bağlı sistemi ve ne amaçla alacağını yazarsanız yardimci olabiliriz.

Geniş bilgiye gerek yok OC yapmayacağım her haliyle güzel bir anakart mı onu soruyorum.

@Galeano

Geniş bilgiye gerek yok OC yapmayacağım her haliyle güzel bir anakart mı onu soruyorum.

@Galeano

Bi kere bu anakart genelde mini sistemler için toplanıyor.

Bilgiye gerek yok demissiniz madem bilgiye gerek duyulmayacagini bilecek kadar bilgilisiniz niye soruyorsunuz. Yanlış anlama ben yardim etmek istiyorum ama sen işlemcinin ne RAM in ne yazmazsan nasıl yardımcı olayım. Mesela sende lga1155 işlemci var diyelim buna uymaz ben senin işlemcinin bilmeden bunu yorumlarsam kotu sonuçlar ortaya çıkar. Sadece anakarti alavaksan sistemini yaz. Toptan sistem toplayacaksan bütçeni yaz sana yardımcı olalim .

Bak bu anakartı her haliyle güzel mi diye sordum bunlarda sorun vb. var mı diye sordum.

Eğer gaming modeli ise tercih edilebilir bir anakart fakat bütçeniz varsa H97 veya z97 bir anakart daha mantıklı olcaktır.

Arkadaşlar bu anakart iyi midir ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Oyun sistemi için, üst seviye anakartlarla aynı performansa sahip bir model. Yani; aynı işlemci + bellek + ekran kartını 1000$'lık bir anakarta taksan da, MSI B85M'le aynı oyun performansını alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…