I ihsantoyoglu Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 74 19 Şubat 2016 #1 İmzamdaki sistemimde işlemciyi yükseltmek istiyorum. 4770, 4770k, 4790 veya 4790k almayı düşünüyorum. Anakart işlemci uyumluluk kısmında hepsini desteklediğini söylüyor. Ben yine de almadan önce size danışayım istedim. Herhangi bir problem olur mu?
İmzamdaki sistemimde işlemciyi yükseltmek istiyorum. 4770, 4770k, 4790 veya 4790k almayı düşünüyorum. Anakart işlemci uyumluluk kısmında hepsini desteklediğini söylüyor. Ben yine de almadan önce size danışayım istedim. Herhangi bir problem olur mu?
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 19 Şubat 2016 #2 Anakart bildiğim kadarıyla "Overclock" desteklemiyor. İşlemcinizi "K" ibaresiz almanızı tavsiye ederim. Sistemi almadıysanız skylake öneririm.
Anakart bildiğim kadarıyla "Overclock" desteklemiyor. İşlemcinizi "K" ibaresiz almanızı tavsiye ederim. Sistemi almadıysanız skylake öneririm.
I ihsantoyoglu Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 74 19 Şubat 2016 #3 Alperen Cıngıl dedi: Anakart bildiğim kadarıyla "Overclock" desteklemiyor. İşlemcinizi "K" ibaresiz almanızı tavsiye ederim. Sistemi almadıysanız skylake öneririm. Genişletmek için tıkla... İmzadaki sistemi kullanıyorum. Overclock desteği var diye biliyorum.
Alperen Cıngıl dedi: Anakart bildiğim kadarıyla "Overclock" desteklemiyor. İşlemcinizi "K" ibaresiz almanızı tavsiye ederim. Sistemi almadıysanız skylake öneririm. Genişletmek için tıkla... İmzadaki sistemi kullanıyorum. Overclock desteği var diye biliyorum.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 19 Şubat 2016 #4 Buradan bakabilirsiniz. Tavsiyem o işlemciler için Z97 yonga setli bir anakart kullanmak. Linke tıklarsanız uyumluluk sayfası açılıyor. MSI Türkiye
Buradan bakabilirsiniz. Tavsiyem o işlemciler için Z97 yonga setli bir anakart kullanmak. Linke tıklarsanız uyumluluk sayfası açılıyor. MSI Türkiye
I ihsantoyoglu Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 74 19 Şubat 2016 #5 Alperen Cıngıl dedi: Buradan bakabilirsiniz. Tavsiyem o işlemciler için Z97 yonga setli bir anakart kullanmak. Linke tıklarsanız uyumluluk sayfası açılıyor. MSI Türkiye Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemciler uyumlu gözüküyor orda. Anakart değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik.
Alperen Cıngıl dedi: Buradan bakabilirsiniz. Tavsiyem o işlemciler için Z97 yonga setli bir anakart kullanmak. Linke tıklarsanız uyumluluk sayfası açılıyor. MSI Türkiye Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim işlemciler uyumlu gözüküyor orda. Anakart değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 19 Şubat 2016 #6 Sorun çözüldüyse, iyi sosyaller.
I ihsantoyoglu Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 74 19 Şubat 2016 #7 Alperen Cıngıl dedi: Sorun çözüldüyse, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum yardımınız için. Size de iyi sosyaller.
Alperen Cıngıl dedi: Sorun çözüldüyse, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum yardımınız için. Size de iyi sosyaller.