olcay.yay1 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2015 #1 Arkadaslar merhaba. Bugun sistem aldim daha sevinemedim bile Sistem; i5 4460 r9 380 4g 2x4 gb 1600mhz gskill msi b85m gaming fsp 650w 80+ silver 1tb wd blue zalman z3 Arkadaşlar ne yaptim ne ettim 3 saat araştırdım realtek falan bir sürü kurdum internet gelmiyor. Ne yapacağım? Lütfen yardım Telefondan yapıyorum. Teşekkürler.
Arkadaslar merhaba. Bugun sistem aldim daha sevinemedim bile Sistem; i5 4460 r9 380 4g 2x4 gb 1600mhz gskill msi b85m gaming fsp 650w 80+ silver 1tb wd blue zalman z3 Arkadaşlar ne yaptim ne ettim 3 saat araştırdım realtek falan bir sürü kurdum internet gelmiyor. Ne yapacağım? Lütfen yardım Telefondan yapıyorum. Teşekkürler.
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 11 Şubat 2016 #2 MSI sitesinden en güncel sürücüyü indir ve kur direk bağlanması gerekir zaten
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 11 Şubat 2016 #3 Anakartın kutusunun içinden çıkan CD'yi kurun. Bağlanması gerekir.
PenguenTV Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 150 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi - Öğrenci 11 Şubat 2016 #4 Anakartın içindeki cd güncel değil ilk güncellemeler yüklü onda intarnet sitesinden indirin siz MSI Türkiye Büyük ihtimal isletim sistemize uygun olmayan yazılımı indirdiniz.
Anakartın içindeki cd güncel değil ilk güncellemeler yüklü onda intarnet sitesinden indirin siz MSI Türkiye Büyük ihtimal isletim sistemize uygun olmayan yazılımı indirdiniz.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 11 Şubat 2016 #5 PenguenTV dedi: Anakartın içindeki cd güncel değil ilk güncellemeler yüklü onda intarnet sitesinden indirin siz MSI Türkiye Büyük ihtimal isletim sistemize uygun olmayan yazılımı indirdiniz. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanamadığından CD kullanmasını istedim. Başka bir sistemi varsa siteden indirip Flash Bellek ile de kurabilir.
PenguenTV dedi: Anakartın içindeki cd güncel değil ilk güncellemeler yüklü onda intarnet sitesinden indirin siz MSI Türkiye Büyük ihtimal isletim sistemize uygun olmayan yazılımı indirdiniz. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanamadığından CD kullanmasını istedim. Başka bir sistemi varsa siteden indirip Flash Bellek ile de kurabilir.