MSI bilgisayarda Windows 11'i yüklerken %80'lerde kesiliyor

Eopat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim aldığım MSI Cyborg 15 A13VF-892xtr bilgisayarımda ilk başta diski bulamıyordum onu MSI'in resmi sitesindeki driver ile halletim ama Windows 11 yükleniyor her şey hazır gelmiş %83-82'ye çat diye bir anda geldiği ilk ana dönüyor, kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmalıyım fikri olan?

Hocam internet sorunlu desem olur mu çünkü bende Epic'te oyun indirirken aynı şey oluyordu sebebi internettenmiş.

Hocam kurulumda bir hata yapmıyorsanız kesilmesi mantıksız SSD falan mı sorun var desem yani buna bir sebep bulamıyorum verdiğiniz bilgilere göre.

Hocam internet sorunlu desem olur mu çünkü bende Epic'te oyun indirirken aynı şey oluyordu sebebi internettenmiş.
hocam, internetle alakalı bir sorun olamaz ki 1 zaten bilgisayara internet bağlı değil 2 usbden kuruyorum gerekte yok

Hocam, internetle alakalı bir sorun olamaz ki 1 zaten bilgisayara internet bağlı değil 2 USB'den kuruyorum gerek de yok.

Bu soruna neden olabilecek tek şey SSD arızası başka bir şey olacağını sanmam.

Hocam kurulumda bir hata yapmıyorsanız kesilmesi mantıksız SSD falan mı sorun var desem yani buna bir sebep bulamıyorum verdiğiniz bilgilere göre.
Hocam, kurulumu baştan sona izleyince şey gördüm; Yeniden Başlatılacak Bir kaç dakika sürecek gibi birşey yazıyor ve ondan sonra yeniden başlatmak yerine baştaki ekrana atıyor.

Hocam, internetle alakalı bir sorun olamaz ki 1 zaten bilgisayara internet bağlı değil 2 USB'den kuruyorum gerek de yok

Anladım hocam eski driverları silmeyi deneyin bir, belki çakışıyor olabilir.

Hocam, kurulumu baştan sona izleyince şey gördüm; yeniden başlatılacak birkaç dakika sürecek gibi bir şey yazıyor ve ondan sonra yeniden başlatmak yerine baştaki ekrana atıyor.

ISO dosyası bozuk olabilir hocam.

ISO dosyasını yeniden indirin tekrar deneyin temiz kurulumu.

Hocam bu video ya bakın atladığınız yer var mı kontrol edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunla bende karşılaşmıştım SSD de sorun vardı aklıma gelen sebepler ya SSD sprun var ya ISO dosyası bozuk ya da kurulumda bir yeri atladığınız.

Son düzenleme:
Atladığım bir adım göremedim, Windows 11 ISO dosyasını orijinal microsoft sitesinden yüklemiştim.

Atladığım bir adım göremedim, Windows 11 ISO dosyasını orijinal Microsoft sitesinden yüklemiştim.

Sistemimiz yeni Windows 11 desteğine var sorunun sebeplerini eledik USB nizde sorun yoksa bir sebep kalmıyor.

Hocam sizin sorun kronik gibi birkaç arkadaşlara aynı hatayı veriyor şu anda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…