MSI BIOS güncelleme nasıl yapılır?

Sawgent54

Hectopat
Daha fazla  
Bugün aldıım MSI Raider laptopta BIOS güncellemesini yapamadım arkadaşlar MSI sitesinden indirdim dosya türü 108 olan bir dosya indi bunu nasıl yüklenecek flash ile mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_20221116_141335.png
    Ekran görüntüsü_20221116_141335.png
    193,3 KB · Görüntüleme: 396
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendeki cihaz dizüstü bios menüleri falan biraz farklı hocam ama bir deniyim

Bu videodaki adımları izleyin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun hocam aradığım çözüm ben niye bulamadım bunu acaba :)

BIOS güncellemeden önce cihaz prize takılı olsun. Bunu zaten biliyorsunuzdur ama sadece hatırlatayım dedim. Bir de BIOS güncellemesi başlayınca cihaz belli aralıklarla 2-3 kez yeniden başlayacak. Bu süre zarfında güç tuşuna falan basmayın. İşlem tamamlanana kadar bekleyin. Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

BIOS güncellemeden önce cihaz prize takılı olsun. Bunu zaten biliyorsunuzdur ama sadece hatırlatayım dedim. Bir de BIOS güncellemesi başlayınca cihaz belli aralıklarla 2-3 kez yeniden başlayacak. Bu süre zarfında güç tuşuna falan basmayın. İşlem tamamlanana kadar bekleyin. Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

Aynen hocam teşekkür ederim ilgin alakan için çok makbule geçti :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı