7 72837 Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 628 Çözümler 1 18 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar anakartım z97 gaming 5 biri bana ayrıntılı olarak anlatabilirmi bios u nasıl güncelleyeceğimi?
Arkadaşlar anakartım z97 gaming 5 biri bana ayrıntılı olarak anlatabilirmi bios u nasıl güncelleyeceğimi?
F Forlan Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #2 Bu yazıdan faydalanabilirsiniz : how do use m-flash in the msi z97 bios to update the bios ?
7 72837 Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 628 Çözümler 1 18 Ağustos 2014 #3 Forlan dedi: Bu yazıdan faydalanabilirsiniz : how do use m-flash in the msi z97 bios to update the bios ? Genişletmek için tıkla... İngilizcem yeterli değil
Forlan dedi: Bu yazıdan faydalanabilirsiniz : how do use m-flash in the msi z97 bios to update the bios ? Genişletmek için tıkla... İngilizcem yeterli değil
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... MSI'in sitesinden BIOS dosyasını indirin. ZIP dosyası içeriğini dışarı çıkartın. Boş bir USB belleğe çıkan dosyaları atın. Bilgisayarı yeniden başlatarak BIOS'a girin. Daha sonra BIOS'ta nereden güncelleme yapacağınız aşağıdaki videoda görsel olarak anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... MSI'in sitesinden BIOS dosyasını indirin. ZIP dosyası içeriğini dışarı çıkartın. Boş bir USB belleğe çıkan dosyaları atın. Bilgisayarı yeniden başlatarak BIOS'a girin. Daha sonra BIOS'ta nereden güncelleme yapacağınız aşağıdaki videoda görsel olarak anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S sürevvar Hectopat Katılım 24 Temmuz 2013 Mesajlar 565 Makaleler 1 19 Ağustos 2014 #5 Yada MSI live update 6' yı sitesinden indirebilirsiniz onunlada güncelleniyor.
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #6 Live Update'ten yapmanızı tavsiye etmiyorum. Windows üzerinden yapılan BIOS güncellemesinde sorun çıkıp BIOS'un bozulma ihtimali yüksek. BIOS arayüzünden güncellemenizi yapın.
Live Update'ten yapmanızı tavsiye etmiyorum. Windows üzerinden yapılan BIOS güncellemesinde sorun çıkıp BIOS'un bozulma ihtimali yüksek. BIOS arayüzünden güncellemenizi yapın.