Deniz Sağlam
Kilopat
Evde başka bir bilgisayar var ise USB bellek ile en güncel BIOS'u kurun derim.
Büyük olasılıkla televizyondan görüntü almaya çalışıyorsunuz. Bir monitöre bağlantı yapıp BIOS'a girmeyi deneyin.
Nasıl yapacağım bilmiyorum anlatım videosu gibi bir şey varsa link atabilir misin.
MSI sitesinde BIOS sürümleri vardı buradan indirsem olur mu?
MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com
Kullandığım TV değil monitör farklı girişleri de denedim ama hep ekran böyle kalıyor.
Olur hocam indirebilirsiniz YouTube'da bir sürü video bulunmakta şu an işim olduğu için link atamıyor
evde ki tv denesem olur muPeki o zaman bağlantı yapabileceğiniz bir televizyon var mı? Oraya bağlantı yapıp BIOS'tan görüntü almayı denediniz mi?
Dediğin gibi USB ile yapılıyor basit bir işlemmiş ama BIOS açmam gerekiyor güncelleme yaparken ve ben BIOS'a giremiyorum güncelleme de yapamıyorum. Monitör de sıkıntı olabilir mi çünkü daha önce başka bir monitör de açılmıştı BIOS.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.