MSI BIOS tam açılmıyor

Deniz Sağlam

Kilopat
bios.png

bios.png

Evde başka bir bilgisayar var ise USB bellek ile en güncel BIOS'u kurun derim.

Nasıl yapacağım bilmiyorum anlatım videosu gibi bir şey varsa link atabilir misin
MSI sitesinde BIOS sürümleri vardı buradan indirsem olur mu
Büyük olasılıkla televizyondan görüntü almaya çalışıyorsunuz. Bir monitöre bağlantı yapıp BIOS'a girmeyi deneyin.

Kullandığım TV değil monitör farklı girişleri de denedim ama hep ekran böyle kalıyor

Nasıl yapacağım bilmiyorum anlatım videosu gibi bir şey varsa link atabilir misin.
MSI sitesinde BIOS sürümleri vardı buradan indirsem olur mu?

Kullandığım TV değil monitör farklı girişleri de denedim ama hep ekran böyle kalıyor.

Olur hocam indirebilirsiniz YouTube'da bir sürü video bulunmakta şu an işim olduğu için link atamıyorum.

Olur hocam indirebilirsiniz YouTube'da bir sürü video bulunmakta şu an işim olduğu için link atamıyor

Dediğin gibi USB ile yapılıyor basit bir işlemmiş ama BIOS açmam gerekiyor güncelleme yaparken ve ben BIOS'a giremiyorum güncelleme de yapamıyorum. Monitör de sıkıntı olabilir mi çünkü daha önce başka bir monitör de açılmıştı BIOS
Peki o zaman bağlantı yapabileceğiniz bir televizyon var mı? Oraya bağlantı yapıp BIOS'tan görüntü almayı denediniz mi?
evde ki tv denesem olur mu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı