Çözüldü MSI BIOS'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dapolipa

Decapat
Daha fazla  
Kasayi bir kez çıkardım sonra tekrar komple taktım, fakat taktiktan sonra PC'yi açıyorum ve Windows'un hoş geldiniz yazısına kadar hiçbir görüntü gelmiyor sadece Windows acildiktan sonra monitöre görüntü geliyor. BIOS giremiyorum bir türlü anakarta dair hiçbir yazi PC açılırken ekrana gelmiyor. Fotoğrafı attığım kısımda da BIOS'a giremiyorum ve neye tıklarsam tiklayayaim görüntü vermiyor monitör ( kablolarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum 3-4 yıldır kullanıyorum sıkıntısız ilk defa oldu )

Aslında tek isteğim PC'yi 0 lamak ama dediğim gibi burada da bir seçeneğe bastığım da ekran gidiyor hiçbir görüntü alamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230517_161116.jpg
    IMG_20230517_161116.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 16843293291074544057761363769627.jpg
    16843293291074544057761363769627.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS sıfırlayın, sonra girebilirsiniz. Şuradaki iki pini PC kapalıyken kısa devre yapınca BIOS sıfırlanır.

1684330130467.png
Kasayi bir kez çıkardım sonra tekrar komple taktım, fakat taktiktan sonra PC'yi açıyorum ve Windows'un hoş geldiniz yazısına kadar hiçbir görüntü gelmiyor sadece Windows acildiktan sonra monitöre görüntü geliyor. BIOS giremiyorum bir türlü anakarta dair hiçbir yazi PC açılırken ekrana gelmiyor. Fotoğrafı attığım kısımda da BIOS'a giremiyorum ve neye tıklarsam tiklayayaim görüntü vermiyor monitör ( kablolarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum 3-4 yıldır kullanıyorum sıkıntısız ilk defa oldu )

Aslında tek isteğim PC'yi 0 lamak ama dediğim gibi burada da bir seçeneğe bastığım da ekran gidiyor hiçbir görüntü alamıyorum.

BIOS'un eskidir anakartın markası ne klavye ile gir.

BIOS'un eskidir anakartın markası ne klavye ile gir.

Önceden giriyordu ve PC açılırken anakartin yazılarını falan görebiliyordum şimdi yok direkt Windows açılana kadar 0 görüntü.

BIOS'un eskidir anakartın markası ne klavye ile gi.

BIOS sıfırlayın, sonra girebilirsiniz. Şuradaki iki PIN'i PC kapalıyken kısa devre yapınca BIOS sıfırlanır.

Eki Görüntüle 1782300

Deneyeceğim şimdi teşekkür ederim Recep abi.

BIOS sıfırlama sonrası girince de CSM açmanda fayda var. Normalde CSM kapatılsın derim burada sorunu çözmesi için gerekebilir.

Teşekkür ederim kısa devre yapınca sorun çözüldü. Bilgisayarı formatlamak istiyorum. İlk attığım fotoğraflardaki kısımdan bilgisayarı sıfırla desem olur mu yoksa USB ile yeni Windows mu kurmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı