MSI BIOS'u nasıl açılır?

emır122

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16x16
BIOS'uma giremiyorum. Anakartım MSI A620M-E. Del tuşunu, F2, F6 hepsini kullandım, BIOS'a ulaşamıyorum. Çözümü nedir?

Normalde ekranda ''Press DEL to run...'' tarzı bir şey yazdığında DEL basarak girebilmeniz lazım, neden giremiyorsunuz bilmiyorum ama şu şekilde Windows'tan girebilirsiniz:
Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlatın > (Kurtarma modu açıldığında) Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > UEFI Donanım Yazılımı Ayarları > Yeniden Başlat

Son düzenleme:
Kaynak: Kullanıcı El Kitabınız (üreticinizin resmi web sitesi DESTEK BÖLÜMÜ: https://download-2.msi.com/archive/mnu_exe/mb/PROA620M-E.pdf)
Screenshot 2025-03-14 at 00-07-15 PROA620M-E.pdf.png

Del tuşuna bir kaç kez bastığında siyah ekranda kalıyorsa monitöre HDMI kablo ile bağlayıp tekrar deneyebilirsin. Bazı MSI anakartlar DisplayPort kablo ile siyah ekranda kalabiliyor.

BIOS'uma giremiyorum. Anakartım MSI A620M-E. Del tuşunu, F2, F6 hepsini kullandım, BIOS'a ulaşamıyorum. Çözümü nedir?
Fastboot veya MSI Fastboot açıksa, klavyeyi algılamadan pas geçer, boot eder. BIOS sıfırlamak en kolay çözüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı