Yeterli ama 550W düşük bir rakam. İleride GPU'yu değiştirdiğiniz zaman başınıza dert olur ama hali hazırda sahipseniz bir sıkıntı yok şuanlık.İşlemci: Ryzen 5 7600.
Ekran kartı: RX 7600XT.
Soğutucu: Phantom Spirit 120 SE.
Kasa: MSI MAG pano M100R pz.
parçaları yükseltmeyeceğim böyle yeterli olur değil mi?Yeterli ama 550W düşük bir rakam. İleride GPU'yu değiştirdiğiniz zaman başınıza dert olur ama hali hazırda sahipseniz bir sıkıntı yok şuanlık.
Yeterli olur ama satın alıyorsanız almayın, daha yüksek Watt'lı modeller var.parçaları yükseltmeyeceğim böyle yeterli olur değil mi?
bütçeyi çok zorlamak istemiyorum ondanYeterli olur ama satın alıyorsanız almayın, daha yüksek Watt'lı modeller var.
700W'lı bu model var:bütçeyi çok zorlamak istemiyorum ondan
üzmez dimi bu psu700W'lı bu model var:
Yüklüyor…
www.akakce.com
Boş bir firma değil, 35 yıllık bir firma ve çıktıkları yıldan beri PSU üretimi yapıyorlar ama sonrasında FSP ve Thermaletake gibi, iç donanımını yapan firmalara emanet ettiler sanırsam. Bizzat içini üretmek yerine. MSI zaten hiç üretmedi bizzat.
700W'lı bu model var:
Yüklüyor…
www.akakce.com
Boş bir firma değil, 35 yıllık bir firma ve çıktıkları yıldan beri PSU üretimi yapıyorlar ama sonrasında FSP ve Thermaletake gibi, iç donanımını yapan firmalara emanet ettiler sanırsam. Bizzat içini üretmek yerine. MSI zaten hiç üretmedi bizzat.
Fiyatına göre ideal, sonradan gürültü şikayetleri var tek gördüğüm.üzmez dimi bu psu
Kalitesiz bir model o, BNL modelleride aynı kalitesizlikte.
peki benim ilk attığım 550w'lık psu bir sorun var mı?Fiyatına göre ideal, sonradan gürültü şikayetleri var tek gördüğüm.
Kalitesiz bir model o, BNL modelleride aynı kalitesizlikte.
Bildiğim kadarıyla yok. Sadece Watt'ı fiyatına göre düşük.peki benim ilk attığım 550w'lık psu bir sorun var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.