tncerahmet
Picopat
Daha fazla
Bravoyu az yukarısına 0 alabilirsiniz.Arkadaşlar ikinci el bir laptop almayı düşünüyorum. Bilgisyar mühendisliği okuyorum ve en azından okulum bitene kadar bu alacağım cihazı kullanacağım. Tabi ki derslerimin yanı sıra oyun oynamak için de kullanmayı düşünüyorum. Araştırdım ve uygun fiyata iki laptop buldum.
MSI İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
MSI İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Asus İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Asus İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama ASUS TUF'un RAM eklemesinden dolayı garantisi yok. MSI daha kaliteli bir bilgisayar biliyorum ama TUF fazladan RAM'a sahip ve bu biraz kafamı karıştırıyor. Ayrıca TUF'un ısınma sorunu olduğunu biliyorum. Sizce hangi bilgisyarı almalıyım? Hangisi işime çok yarar? Bilginiz varsa bu bilgisayarların avantajlarını ve dezavantajlarını söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Kesinlikle Bravo 15.
RX5500M daha iyi.(bildiğim kadarıyla.)
Isınma sorunu yok.
(Bana göre) daha iyi malzeme ve ergonomi.
RAM ile kafanız karışmasın. Günümüzde 8 GB bile hala yeterli iken 16 GB var.
1660 Ti daha güçlü hocam.
Arkadaşlar ikinci el bir laptop almayı düşünüyorum. Bilgisyar mühendisliği okuyorum ve en azından okulum bitene kadar bu alacağım cihazı kullanacağım. Tabi ki derslerimin yanı sıra oyun oynamak için de kullanmayı düşünüyorum. Araştırdım ve uygun fiyata iki laptop buldum.
MSI İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
MSI İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Asus İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Asus İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama ASUS TUF'un RAM eklemesinden dolayı garantisi yok. MSI daha kaliteli bir bilgisayar biliyorum ama TUF fazladan RAM'a sahip ve bu biraz kafamı karıştırıyor. Ayrıca TUF'un ısınma sorunu olduğunu biliyorum. Sizce hangi bilgisyarı almalıyım? Hangisi işime çok yarar? Bilginiz varsa bu bilgisayarların avantajlarını ve dezavantajlarını söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam pazarlık payı varmış ve RAM'i 16 GB olduğu için attığınız ürünün fiyatından daha fazla. İnternette bunu buldum:Bravoyu az yukarısına 0 alabilirsiniz.
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD 4GB Radeon RX 5500M 15.6" Full HD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ne sorunu yaşamış acaba?Bravo modeli hakkında sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı sabah ASUS öneririm.
Ne sorunu yaşamış acaba?
Hocam pazarlık payı varmış ve RAM'i 16 GB olduğu için attığınız ürünün fiyatından daha fazla. İnternette bunu buldum:
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR06 Ryzen7 4800H 16GB 512SSD RX5500M 15.6
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR06 Ryzen7 4800H 16GB 512SSD RX5500M 15.6www.teknoraks.com
Ne sorunu yaşamış acaba?
Kullanmadığım için çok dikkat etmedim ama MSI Bravo alınır mı gibi konu açarsanız illa yardımcı olan çıkacaktır ama memnun kalmadığını iade edeceğini bildiriyordu arkadaş.