MSI Bravo 15 alınır mı?

Msibravo15

Femtopat
Daha fazla  
Bravo 15 ile ilgileniyorum, kullananlardan avantajlar ve dezavantajlarını öğrenebilir miyim?
Monster düşünüyordum ilk başta, birçok kişi sorun yaşıyor, yeni modellerde ve malzeme kalitesini beğenmiyorum. Önceki laptopum Lenovo L340'tı, mavi ekran hatasından dolayı iade ettim. Şimdi arayış içindeyim.

MSI Bravo 15 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

İndirime ara sıra girebiliyor, piyasası çok da stabil değil.
8700 lira bandına düştüğünü hatırlıyorum.

Alınmaz, biraz daha para koyup MSI Alpha 15 al (11K) bari. Bravo'daki ekran kartının uzun süre götüreceğini sanmıyorum, NVIDIA özelliklerinden mahrum kalacaksın, zaten bari bir üst modelini al, daha iyi bir yatırım olur, tabii bütçeni zorlamayacaksa.

MSI Bravo 15 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

MSI çokça güvendiğim kaliteli bir marka. Şu an kullandığım bilgisayarda MSI P35 Platinum anakart var. 13 yıldır kullanıyorum ve henüz 1 kez dahi arıza vermedi. Pişman etmeyeceğine eminim. İşim gereği sayısız donanım onarımı yaptım. Elime en az gelen arızalı ürün markası MSI diyebilirim.

Bütçeniz nedir hocam? Daha iyi bir alternatif bulabiliriz belki. Biz burada teknik olarak bir sürü artı eksi sayarız ama @Arda Demirkıran daha iyi anlatır. Kullanıcıdan dinlemek çok daha doğru olur.

Sorunlu cihaz çıkar demedim ki hocam?
Ekran kartının performansı belli, 1650 Ti ile aynı performansı verecektir. 9500'e Bravo almak yerine 11000'e Alpha alması çok daha mantıklı olacaktır. Aradaki fiyat farkına değecektir, çok daha iyi bir yatırım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…