MSI Bravo 15 alınır mı?

Bütçe
30000

BUGROCKRA

Femtopat
MSI Bravo 15 C7VE-062XTR AMD Ryzen 5 7535HS 8GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar https://www.hepsiburada.com/msi-bravo-15-c7ve-062xtr-amd-ryzen-5-7535hs-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00004BL6DD?url_src=ios-product-detail
Bu PC'yi almayı düşünüyorum. Ama kafamda halen çekincelerim var soğutma performansı açısından. MSI, ASUS ve HP Victus dışında almayı düşünmüyorum yine de her türkü fikre ve öneriye açığım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekran kartı sıcaklıkları iyi ama işlemci çok ısınıyor. Alacağın ASUS ve HP bilgisayar da bundan çok farklı olmayacak ama alternatif olarak buna bakabilirsin:
Undervolt yapabilirim diyorsan bravo alabilirsin.

Hocam undervolt nedir tam olarak kusura bakmayın cahil kaldım biraz. Ayrıca sizce biraz daha üstüne koyup Intel bir işlemci mi tercih etmem gerekir ısınma konusu için?

Hocam undervolt nedir tam olarak kusura bakmayın cahil kaldım biraz. Ayrıca sizce biraz daha üstüne koyup Intel bir işlemci mi tercih etmem gerekir ısınma konusu için?

Isınma konusunun AMD veya Intel'le alakası yok. Cihazla alakası var.

Undervolt işlemcinin voltajını kısmak demek. Bu sayede performans kaybı olmadan işlemcinin daha soğuk çalışabilmesini sağlayabiliyorsunuz. Bravo'da Ryzen olduğunu biraz geç fark ettim, Ryzen işlemcilerde undervolt olayı biraz daha karışık sanırım. Yapılabilir mi bilmiyorum. Bu arada bu undervolt olayı cihazdan cihaza da değişiyor, her cihazda yapamazsınız. HP'de kilitli mesela. MSI cihazların neredeyse hepsinden bu kilidi BIOS'tan kaldırabiliyorsunuz.

Hocam peki alternatif olarak söylediğiniz PC de ısınma problemi gibi teknik sorunlar bulunuyor mu? Hiç ürün tecrübeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…